mariusblk Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Salutare forum, construiesc un magazin pe platforma Presta si intampin cateva probleme pe care nu reusesc sa le deznod atunci cand activez filtrele. Folosesc versiunea 1.5.6.2 si pe pagina de categorie daca spre exemplu vreau sa-mi arate toate produsele de culoare albastra, face filtrarea lor corect insa in loc de imaginile produselor imi apare imaginea default "No image available". Aveti idee de ce se intampla acest lucru. Eventual puteti vedea aici exact despre ce este vorba: eroare imagini Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 (edited) parca nu ar fii tema originala, incearca sa dai regenerare imagini, din BO>preference>imagini da nu este tema originala, asa ca citeste atent instructiunile de instalare, scrie undeva ca trebuie sa faci regenerarea imaginilor Edited August 19, 2014 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusblk Posted August 20, 2014 Author Share Posted August 20, 2014 Am facut regenerare de imagini la instalarea temei, am mai dat inca o data pentru orice eventualitate dar fara succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 vezi daca folosesti aceeleasi fisiere de poze adica "mediu_home" sau altceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusblk Posted August 20, 2014 Author Share Posted August 20, 2014 vezi daca folosesti aceeleasi fisiere de poze adica "mediu_home" sau altceva Nu prea as sti unde sa ma uit pentru acest lucru, ceva indicatii? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusblk Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 Deci ... Domnule costi ce solutie imi sugerati pana la urma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 dami acces la BO sa vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts