kubik104 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 ahoj,procetl jsem toho hodne ale furt to nechapu dokazete mi nekdo prosim poradit, krok po kroku, jak vlozit xml feed na např. zbozi.cz?jedna se mi o tyto kroky:1) nejaky script 2) kam ho vlozit na server? co s nim delat? (je to php a vsude chcou xml)3) kde zjistim tedy url feedu, kterou vlozim sem: http://zbozi.cz/addPremiseScreendela se neco v BO? asi jsem slepej, ale nikde jsem to nezjistil diky moc nejake dobre dusi, co mi popise krok po kroku, co kam nahrat, co spustit, co vygenerovat a kde to vygenerovat, a co kam vlozit děkuji moc (precizni prace usetri hodne podobnych temat )EDIT:nejake tipy a triky? treba nejaky prefix pred nazev zbozi atd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Ahoj...1) Vytvořit si soubor .php a vložit to něj následující: <?php $shopUrl = 'http://www.presta.bazarhudebnin.cz'; // adresa shopu včetně http:// include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php'); // cesta ke config souboru include(dirname(__FILE__).'/init.php'); error_reporting(0); $p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false); // ceština je v databázi zapsaná pod číslem 3 $products=Product::getProductsProperties(3, $p); // ceština je v databázi zapsaná pod číslem 3 header("Content-Type: text/xml"); echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> '; foreach ($products as $row) { $img=Product::getCover($row['id_product']); echo ' '.str_replace("&", "&", $row['name']).' '.str_replace("&", "&",strip_tags($row['description_short'])).' '.$row['link'].' '.$shopUrl.'/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'.jpg '.($row['price']*1).' 0 '; } echo ''; ?> 2) uložit do rootu složky s Prestou3) Url feedu bude: http://www.tvojedomena.cz/nazevtvyhosouboru.php a to budeš zadávat při registraci feedu na zbozi.cz.Tipy, trikyNainstalovat a spustit SEO (nastavit si .htaccess) Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 1.nějaký script...http://prestashopcesky.cz/kategorie/scripty/2.vytvoř si v kořenu shopu složku třeba feed a do ní vlož jednotlivé .php3.adresa bude tvuj obchod,kde za .cz bude lomítko se složkou feed a za dalším lomítkem název php souboru k jednotlivým službám(na seznam..cz/feed/seznam.php,...k heurece..cz/feed/heureka.php..atd) když si zadáš tuhle cestu do vyhledávače,měl by se ti zobrazit výpis jednotlivého zboží.Další varianta je placenej modul na broucek-a-beruska.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 ajo... tak to je pohoda...ja furt myslel, ze musim vygenerovat nejaky *.xml a ten vlozit... a tu generaci jsem nejak nechapal tak diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Generování přímo xml souboru využíval Zencart, jinak VirtueMart a Presta používají jednoduchý php. A hlavně jde o to, že to nemusíš ty generovat, ale dělá se to automaticky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 jj uz to chapu ja prav hledal, kde to vygenerovat jelikoz mi radila kamoska co pouziva ZC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Zkuzte mně někdo nakopnout správným směrem. Potřebuju do XML pro jyxo dostat jak ceny s DPH, tak bez DPH. Toho jsem dosáhl: <?php $shopUrl = "http://".$_SERVER['SERVER_NAME']; include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php'); include('init.php'); error_reporting(0); $p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false); $products=Product::getProductsProperties(3, $p); header("Content-Type: text/xml"); echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> '; foreach ($products as $row) { $img=Product::getCover($row['id_product']); echo ' '.str_replace("&", "&", $row['name']).' '.str_replace("&", "&",strip_tags($row['description_short'])).' '.$row['link'].' '.$shopUrl.'/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'.jpg '.($row['price_tax_exc']).' '.($row['price_tax_exc']*1.2).' 0 '; } echo ''; ?> Problémem je, že ceny jsou na desetinná místa, což nechci. Ví někdo, jak to zaokrouhlit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 '. round ($row['price_tax_exc']).' '. round ($row['price_tax_exc']*1.2).' Hádám? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Ano! Správná odpověď! Vyhráváte kompletní feed pro jyxo :-)Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Ahoj, zdravím Vás, prosím o pomoc s feedem na jyxo.cz, zahoha mě nefunguje v administraci jyxa:Feed obsahuje prázdné tagy DESCRIPTION ?Ceny jsou špatně stanoveny ?<?php$shopUrl = "http://www.mojedomena.cz".$_SERVER['SERVER_NAME'];include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php');include('init.php'); error_reporting(0);$p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false);$products=Product::getProductsProperties(3, $p); header("Content-Type: text/xml");echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>';foreach ($products as $row) {$img=Product::getCover($row['id_product']);echo ''.str_replace("&", "&", $row['name']).''.str_replace("&", "&",strip_tags($row['description_short'])).''.$row['link'].''.$shopUrl.'/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'.jpg'. round ($row['price_tax_exc']).''. round ($row['price_tax_exc']*1.2).'0';}echo '';?>díky moc za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Občasná tupost mně přivádí do hrobu. Ode mně máš nahoře PLNĚ FUNKČNÍ FEED PRO JYXO, a ty se tu ptáš, jak máš upravit nějaký pofidérní feed bůhví odkud...To mi hlava nebere... <?php $shopUrl = "http://".$_SERVER['SERVER_NAME']; include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php'); include('init.php'); error_reporting(0); $p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false); $products=Product::getProductsProperties(3, $p); header("Content-Type: text/xml"); echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> '; foreach ($products as $row) { $img=Product::getCover($row['id_product']); echo ' '.str_replace("&", "&", $row['name']).' '.str_replace("&", "&",strip_tags($row['description_short'])).' '.$row['link'].' '.$shopUrl.'/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'.jpg '.round($row['price_tax_exc']).' '.round($row['price_tax_exc']*1.2).' 0 '; } echo ''; ?> jsem zvědav, kolik lidí se ještě zeptá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 díky moc za rychlou reakci,já zkoušel všechny možné úpravy (včetně toho tvého)teď jsem tam tedy vložil přesně tento co jsi mě poslal a jyxo stejně hlásí:Feed obsahuje prázdné tagy DESCRIPTION ?Ceny jsou špatně stanoveny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 pošli mi do PM přímý odkaz na ten tvůj feed (http://tvujweb.tld/odkaz.php)nevím kde je chyba, ale u mně to funguje v pohodě Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 jsem tu zaregistrován ped chvílí, takže nemůžu poslat PM (až za hodinu).napíšu později Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 No tak nejprve si zkontroluj, jestli máš u zboží vyplněn krátký popis...ostatně, můžeš tu dát link na web, abychom ho mohli zkritizovat :-)feed odesílá krátký popis, nikolv dlouhý...z prostého důvodu: stejně jsi omezen délkou popisu na jyxu (a na všech dalších vyhledávačích) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 ok, tak sem sním www.vasekolo.cz/jyxo.phpdík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Tak za prvé: nevím, co máš za hosting a jak máš nastavenou prestu, ale generuje ti to odkazy na zboží, které neexistuje, např na Krosové kolo CUBE LTD PRO (http://www.vasekolo.cz/trekova-kola-cube/105-krosove-kolo-cube-ltd-pro.html)tohle zboží nejde ani u tebe na webu najítza druhé: tys nahrál feed na web a v jyxu dal znova odeslat, že? tak počkej do zítra,až ho skutečně načte ;-) To, že to nemá deskription máš asi z předešlého feedu, v tomhle se ti generuje v pořádku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 ok, fajnnarazil jsem jediné zboží které mam disabled zkusím tedy vyčkat. a co rikáš na web? jsem docela začátečník, ale presta je proti joomla + virtuemart zlatá ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 mno nevím, jel jsem na viruemartu, nadávat na něj nemůžu...každý shop má něco do sebe...za třetí: oprav si v nastavení presty (nebo .htaccess) nastavení URL webu, generuje ti to neexistující odkazy na obrázky, protože ti chybí lomítko za URL, čímž děláš krásnou reklamu nejhoršímu hostingu co znám, a to banánu (takže už víme, kde hostuješ)za čtvrté: vrať v té patičce Powered By Prestashop....za prvé porušuješ licenci, a za druhé, kdybych si toho všimnl dřív, žes to dal pryč, tak bych ani neporadil...Když porušuješ licenci ;-)Jinak jo, dobrej web hezkej, Presta má krásný vzhled, co k němu dává grátis, ani bych to nepoznal... (to je ironie, doufám, že pochopíš :-) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 3) nevím jak jsi zjistil ty obrázky ? a kde přesně myslíš to lomítko (ohledně rozšláplého banánu to teď už vím taky:(4) ok (a omluva)5) souhlas, ironie OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Aramon: Tak to seš trošku uved v omyl, u Prestashopu můžeš odebrat link na Prestashop z patičky.Viz.: There are plenty of software vendors who make their software free but make a charge to remove the logos. This is not the case with Prestashop, you are free to remove this, but why not make a donation (or ask your customer to) or contibute in another way to help the developers and community improve Prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 takž je to možno odstranit ? a případně poslat něco na podporu ?stále pátrám kde mě to generuje špatně obrázky a nikde nic nevidím Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Přesně tak, jestli ten odkaz na Prestashop smažeš záleží jen na tobě. Viz. htaccess: # URL rewriting module activation RewriteEngine on # URL rewriting rules RewriteRule ^([a-z0-9]+)\-([a-z0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /img/p/$1-$2$3.jpg [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /product.php?id_product=$3&isolang;=$1$5 [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /product.php?id_product=$2&isolang;=$1$4 [L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /category.php?id_category=$2&isolang;=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /product.php?id_product=$2$4 [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /product.php?id_product=$1$3 [L,E] RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /category.php?id_category=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^content/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /cms.php?id_cms=$1 [QSA,L,E] RewriteRule ^([0-9]+)__([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /supplier.php?id_supplier=$1$3 [QSA,L,E] RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /manufacturer.php?id_manufacturer=$1$3 [QSA,L,E] RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/(.*)$ /$2?isolang=$1 [QSA,L,E] # Catch 404 errors ErrorDocument 404 /404.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Aramon: Tak to seš trošku uved v omyl, u Prestashopu můžeš odebrat link na Prestashop z patičky.Viz.: There are plenty of software vendors who make their software free but make a charge to remove the logos. This is not the case with Prestashop, you are free to remove this, but why not make a donation (or ask your customer to) or contibute in another way to help the developers and community improve Prestashop. This is not the case with Prestashop, you are free to remove this, but why not make a donation (or ask your customer to) or contibute in another way to help the developers and community improve Prestashop.Ono je teoreticky jedno, co napíše tým PrestaShopu do podmínek, ale nejde se vymanit z licence a její báze.Je to stejné jako s autorským zákonem. Nelze se zbavit autorských práv, můžeš je prodat, ale vždy budeš vlastníkem autorských práv.Celkem hodně využívám různé opensources, a nikdy jsem nepovažoval za nutné se za to stydět. Často vídám weby, jedoucí třeba na Wordpressu, kde je v patičce "Powered by Pepa Vocásek"...Nikdo si nesmí (podle licencí všeobecne a autorského zákona) přivlastnit cizí dílo. a tady jsem to napsal preventivně, aby k něčemu takovému nedošlo. Nejsem zastáncem OSA a podobných nesmyslných združení, ale nemám rád ani nepravosti.Jinak s těmi obrázky jsem to zjistil jednoduše, z toho feedu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Ale to si pleteš pojmy s dojmy. Vymazat to a vydávat to za vlastní je naprosto něco jinýho. Nehledě na to, že se toto vymazání nevztahuje na administraci a jiné soubory, jde čiste pouze o Frontendovou část v grafice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 no takže to mám stejné, jen navíc přepis url bez www.takže stále nevím, ale je pravda, že když aktivuji modul na podobné produkty v kategorii, tak jsou obrázky chybné, viz:http://www.vasekolo.cz/43-horske-kolo-dema-iseo.html# URL rewriting module activationRewriteEngine onRewriteCond %{HTTP_HOST} ^vasekolo.cz [nc]RewriteRule (.*) http://www.vasekolo.cz/$1 [R=301,L]# URL rewriting rulesRewriteRule ^([a-z0-9]+)\-([a-z0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /img/p/$1-$2$3.jpg [L,E]RewriteRule ^([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/([_a-zA-Z0-9-]*)\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L,E]RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /product.php?id_product=$3&isolang;=$1$5 [L,E]RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /product.php?id_product=$2&isolang;=$1$4 [L,E]RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /category.php?id_category=$2&isolang;=$1 [QSA,L,E]RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /product.php?id_product=$2$4 [L,E]RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ /product.php?id_product=$1$3 [L,E]RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /category.php?id_category=$1 [QSA,L,E]RewriteRule ^content/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /cms.php?id_cms=$1 [QSA,L,E]RewriteRule ^([0-9]+)__([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /supplier.php?id_supplier=$1$3 [QSA,L,E]RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ /manufacturer.php?id_manufacturer=$1$3 [QSA,L,E]RewriteRule ^lang-([a-z]{2})/(.*)$ /$2?isolang=$1 [QSA,L,E]# Catch 404 errorsErrorDocument 404 /404.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Téda, v tom tvým php scriptu si to uprav u IMGURL... logicky smaž to co tam je navíc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 tak hledám hledám, ale prd vidím můžeš mě ještě víc nakopnout ? (upřesnit)diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 A kam si přeješ nakopnout? do hlavy?asi když se ti tam vypisuje 2x adresa shopu, tak tu jednu $proměnou co jí vypisuje smažeš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 njn ty jsi se bavil o výstupu FEEDu pro jyxo (již jsem opravil)ale já se bavil o tomto problému:modul na podobné produkty v kategorii, tak jsou obrázky chybné, viz:http://www.vasekolo.cz/43-horske-kolo-dema-iseo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 No popravde nevidim moc duvod to mazat (ikdyz to nekdo chce preprodavat), nevidim nic spatneho rict ze je to postavene na preste. Aby slovek udelal takhle vyladenej eshop s tolika funkcema potreboval by tym 20lidi a delat na tom rok, coz si nemuze dovolit urcite kazdej. Lepsi pouzit prestu a rict to zakaznikovi, nez delat svuj vlastni eshop kterej bude k nicemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antt0n Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Zdravim,prisel jste nekdo na to, jak filtrovat zbozi u ktereho je v administraci nastaveno aby se nezobrazovalo? Jinak tag AVAILABILITY byl nahrazen DELIVERY_DATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupendo Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Ahoj, v nejakem prispevku sem se docetl, ze staci na ftp do k e-shopu nahrat PHP pro xml feed soubor a zbytek se bude generovat automaticky. Ale vetsinou v tech katalozich chteji uvadet cestu k XML souboru. Jenze jakou cestu zadat kdyz zadny XML soubor na ftp nemam? Kdyz spustim php script tak se vypise zbozi, ale nikde se nevytvori zadny xml soubor. Vzdy sem to delal tak, ze sem spustil php a vysledny vypis ulozil jako XML soubor kterej sem nasledne nakopiroval na ftp a pak do katalogu zadal k nemu cestu. Taky to tak jde, zejo?Ale mam problem s cestinou. Jiste se to tu nekde resilo, kdyztak prosim hodte link na prislusny prispevek. Ve vygenerovanem seznamu zbozi je nazev produktu v poradku, ale v popise je spstna diakritika (nejake ty entity). Proto kdyz sem rucne vygenerovany xml soubor ulozil, musel sem rucne upravovat/nahrazovat ty entity spravnymi znaky. Sice sem to delal hromadnou zmenou v celem dokumentu, ale i tak nic zabavneho. Muzete mi sem teda pls hodit link na clanek kde se toto resi?Pak jeste budu hledat script na Heureku s temi pozadovanymi Categorietext... :-/. Diky vsem za pomoc. Petr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Normalne das jako zdroj ten soubor .php a je to. Ale ten generator co je tady zverejnenej tak ma par vad na krase, pro cca 3000 a vice polozek uz nefunguje, protze SQL vyuziva tridu z presty ktera v SQL dotazu vraci celou tabulku a ten dotaz je tak narocny ze na vetsine hostingach pak nefunguje a druhe je ze negeneruje vyrobce a kategorie, uz asi mesic komunikuju s seznamem jak to spravne udelat aby se zbozi dobre zarazovalo (porad to meni a nefunguje jim to spravne) a dalsi vec v tom generatoru je podle potreby prespat tagy (zalezi jak mate v obchude ulozene nadpisy viz napoveda zbozi.cz) a jeden tag se uz nepouziva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupendo Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Aha, diky za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Saimons: uspel jste ve Vasi diskusi se zbozi.cz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Ve zbozi.cz jsou upni ignoranti, na to ze vsechno mozne platime cca ..., tak jejich odpoved vzdy trva 14dnu. PRoto jsme se rozhodli ze penize vlozime jinym zpusobem do kampane. XML feed mam porad na bazi SQL dotazu. Jeste jsem to nedodelal do php, tak generuji pres phpmyadmin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Nestačilo by změnit hosting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 jackrabbit: pro zacatek stacilo do mailu pro pracovniky zbozi.cz napsat, ze s hyperzbozi.cz pouzity feed funguje ok, a najednou to pry jde i u nich a beze zmen.. no nic :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 jj, je podreba prejit ke konkurenci, jinak to taky nevidim.. mate nekdo dobre zkusenosti s heurekou nebo necim podobnym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trampino Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Ahoj, mohl by jste mi prosím někdo poradit jak upravit kód toho xmlfeedu, který je v tomto vlákně popisován tak, aby se do výsledku generování nedostalo zboží, které sice mám v katalogu ale je vypnuté (není zobrazeno). Předem dík za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Dej si vyhledávání, v nějakým vláknu se to řešilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trampino Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Ahoj, upravil jsem xmlfeed pro zbozi.czmoje verze má navíc následující omezení. Do feedu se nedostane- zboží které není v katalogu aktivní- zboží u kterého je uvedena nulová cena- zboží z kategorií definovaných v kódunavíc u zboží kde není v katalogu stručný popis je doplněn defaultní text stručného popisuodzkoušeno na www.zbozi.czsoubor s kódem je vložen v instalaci prestashopu v adresari www<?php$shopUrl = "http://".$_SERVER['SERVER_NAME'];include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php');include('init.php'); error_reporting(0);$p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false, true);$products=Product::getProductsProperties(3, $p); header("Content-Type: text/xml");echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>';foreach ($products as $row) {If ($row['price'] > 0) // vynechání zboží u kterého není uvedena cena{If (($row['id_category_default'] < 50) or ($row['id_category_default'] > 56)) // vynechání některých kategorií {$img=Product::getCover($row['id_product']);If ($row['description_short']=='') // pokud u zboží není short description je doplněn defaultní text { $row['description_short']='detailni informace nejsou zatim k dispozici'; }echo ''.str_replace("&", "&", $row['name']).''.str_replace("&", "&",strip_tags($row['description_short'])).''.$row['link'].''.$shopUrl.'/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'.jpg'. $row['price_tax_exc'] .''. $row['price'] . '0';}}}echo '';?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 10, 2010 Share Posted June 10, 2010 Repostni to a dej script do code Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupendo Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Taky bych poprosil o postup jak upravit kod pro XML, ktery by zabranil vypisovani polozek z katalogu, ktere jsou deaktivovane. Pripadne jestli nekdo vite jak na to, budu rad kdyz pomuzes, poslal bych ti soubor pro Heureku, ktery mi funguje dobre, ale generuje i deaktivovane polozky. Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Zdravím,máte někdo feed na www.bezvaceny.cz ? Jejich struktura má vypadat následovně http://www.bezvaceny.cz/project/bezvaceny/files/uploaded/Pokyny_pro_import_XML.pdf Tak nevím jestli můžu použít stejný feed jako je třeba na zbozi.czPředem děkuji, Shaft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Díky za tento soubor Pokud ho dám na ftp a zkusím spustit hodí to :http://pneu-svet.cz/xml/zbozi.phpNevíte kde je chyba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Řekl bych, že buď máš špatně zadaný nějaký parametry, nebo ten soubor vůbec neexistuje, nebo je chyba na straně serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15951 Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Zdravim všechny. Prvně děluji za postup na generování feedů. Mohli byste mě někdo nakopnout jak vypsat do feedu i jednotlivé attributy zboží? Mám v obchodě attributy (1700 attributu na 160 kusů zboží) a všechny svázaný s obrázkem. Jen se mi nepodařilo tyto atributy vylistovat do feedu.Dík Gate Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Nelze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15951 Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Děkuji za podporu.Slovo nelze neberu. Jestli to je v db, tak se k tomu nějkak dostat musim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Děkuji za podporu.Slovo nelze neberu. Jestli to je v db, tak se k tomu nějkak dostat musim.. GL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Děkuji za podporu.Slovo nelze neberu. Jestli to je v db, tak se k tomu nějkak dostat musim.. Pevne nervy ... pak dej vedet jak jsi dopadl )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Jde to udelat, ale je to docela slozite a vyzaduje to cloveka ktery hodne rozumi DB nebo to jde resit na strene PHP (snazim se to s kolegou udelat ale jeste to bude asi nakej cas trvat). Pokud by mel nekdo zajem tak tady davam k dispozici svuj php soubor na export pro zbozi.cz, ktery ted pouzivam (funguje bezproblemu i pro tisice polozek). Odzkouseno na v. 1.2.5.Pri pouziti dejte pozor zejmena na:1. spravnou cestu k soubru require "../config/settings.inc.php"; 2. adresar kam nahrajete php soubor musi byt zapisovatelny3. '.$data['PRODUCT'].' - nastavte spravny parametr podle tvaru v jakem zadavate produkty podle napovedy (PRODUCTNAMEEXT, PRODUCT, PRODUCTNAME)4. zbozi ktere je levnejsi nez 3500 tak se zobrazuje pouze ve fulltextu a ne v prednostnim vypisu, castku muzete zmenitEDIT (20. 6. 2010): Upraveny jeste drobne chyby v generatoru. feed.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
15951 Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Tak se mi povedlo vykuchat dotaz do DB, který vrací všechny kombinace k danémů předměnu. Snad se někam dopracuju . (daný dotaz pro produkt ID 1001) SELECT pa.*, ag.id_attribute_group, ag.is_color_group, agl.name AS group_name, al.name AS attribute_name, a.id_attribute, pai.id_image FROM ps_product_attribute pa LEFT JOIN ps_product_attribute_combination pac ON pac.id_product_attribute = pa.id_product_attribute LEFT JOIN ps_attribute a ON a.id_attribute = pac.id_attribute LEFT JOIN ps_attribute_group ag ON ag.id_attribute_group = a.id_attribute_group LEFT JOIN ps_attribute_lang al ON (a.id_attribute = al.id_attribute AND al.id_lang = 4) LEFT JOIN ps_attribute_group_lang agl ON (ag.id_attribute_group = agl.id_attribute_group AND agl.id_lang = 4) LEFT JOIN ps_product_attribute_image pai ON (pa.id_product_attribute = pai.id_product_attribute) WHERE pa.id_product = 1001 ORDER BY pa.id_product_attribute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Nenasel by jsi tam jeste stejnej SQL dotaz pro vypsani nadrazenych kategorii? Kdyby bylo i tohle tak by se konecne dal dat dohromady poradnej generator xml, kterej bude obsahovat vsechno co zbozi.cz vyzaduje pro spravne zarazeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15951 Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Tak tohle jsem nedávno stáhnul. V kodu je i od koho, tak snad by to mohlo pomoct - netestoval jsem. <?php /* Prestashop česky www.prestashopcesky.cz [email protected] ************ Spolupracujeme: www.eshopsnadno.cz www.web-snadno.cz www.designsnadno.cz www.weboveprojekty.com ************ Tento sript je pro vyhledávač http://seznamzbozi.cz Místo http://VASEDOMENA.cz vložte URL Vašeho internetového obchodu */ $shopUrl = 'http://kosmetika-usa.cz'; // adresa shopu včetně http:// $langCz = 4; // ceština je v databázi zapsaná pod číslem 3 $prefix = "ps_"; // prefix, pokud nepoužíváte žádný ponehte prázdné $cfgFile = dirname(__FILE__) . '/../config/settings.inc.php'; if (!file_exists($cfgFile)) { die('Skript musi byt umisten v rootu prestashopu v config/settings.inc.php musi byt nastaveni databaze.'); } require_once($cfgFile); $db = @MySQL_Connect(_DB_SERVER_, _DB_USER_, _DB_PASSWD_); if (!$db) { die('Nemohu se spojit s databazi.'); } MySQL_Select_DB(_DB_NAME_, $db); MySQL_Query("SET NAMES 'utf8'"); $res = MySQL_Query(" SELECT c.id_category, c.id_parent, c.level_depth, l.name FROM {$prefix}category c JOIN {$prefix}category_lang l ON l.id_category = c.id_category AND l.id_lang = {$langCz} WHERE active = 1 AND level_depth > 0 ORDER BY level_depth, id_category "); $categories = array(); while ($row = MySQL_Fetch_Assoc($res)) { if ($row['level_depth'] == 1) { $categories[$row['id_category']] = $row['name']; } else { $categories[$row['id_category']] = $categories[$row['id_parent']] . " > " . $row['name']; } } echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"utf-8\"?>\n"; echo "\n"; $res = MySQL_Query(" SELECT p.id_product, p.quantity, p.price, p.reduction_price, p.reduction_percent, p.reduction_from, p.reduction_to, pl.name, pl.description_short, pl.link_rewrite, i.id_image, cp.id_category, m.name AS manufacturer FROM {$prefix}product p JOIN {$prefix}product_lang pl USING(id_product) JOIN {$prefix}image i USING(id_product) JOIN {$prefix}category_product cp USING(id_product) JOIN {$prefix}category c USING(id_category) JOIN {$prefix}manufacturer m USING(id_manufacturer) WHERE p.active = 1 AND i.cover = 1 AND cp.id_category > 1 AND c.level_depth > 1 ORDER BY p.id_product", $db); $currentDate = date('Y-m-d'); while ($row = MySQL_Fetch_Assoc($res)) { $desc = strip_tags(html_entity_decode($row['description_short'], ENT_COMPAT, 'utf-8')); $reduction = 0; if ($result['reduction_from'] == $result['reduction_to'] || ($result['reduction_from'] <= $currentDate && $currentDate <= $result['reduction_to'])) { if ($row['reduction_price'] && $row['reduction_price'] > 0) { if ($row['reduction_price'] >= $row['price']) { $reduction = $row['price']; } else { $reduction = $row['reduction_price']; } } elseif ($row['reduction_percent'] && $row['reduction_percent'] > 0) { if ($row['reduction_percent'] >= 100) { $reduction = $row['price']; } else { $reduction = $row['price'] * $row['reduction_percent'] / 100; } } } echo "\n"; echo "\t" . $row['id_product'] . "\n"; echo "\t" . $categories[$row['id_category']] . "\n"; echo "\t" . $row['manufacturer'] . "\n"; echo "\t" . $row['name'] . "\n"; echo "\t" . mb_substr($desc, 0, 512, 'utf-8') . "\n"; echo "\t" . round($row['price']*1.19-$reduction) . "\n"; echo "\t" . $shopUrl . "/img/p/" .$row['id_product'] . "-" . $row['id_image'] . "-large.jpg\n"; echo "\t" . $shopUrl . "/" . $row['id_product'] . "-" . $row['link_rewrite'] . ".html\n"; echo "\n"; } echo "\n"; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Nevim proc ale v feedu se mi dela duplicita produktu. A odkazy na produkt stranky je nerealny, nechapu proc.Napr.:...-bunda-tonsberg.htmProc htm ? kdyz stranky jsou php Link to comment Share on other sites More sharing options...
noneofnone Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Memu znamemu nefunguje XML feed. Zaplatim za zprovozneni feedu (pochopitelne za rozumnou cenu). zbozi.cz a heureka.cz Piste pouze PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada8 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Ahoj,chtěl jsem Vás poprosit o radu. Pokouším se rozchodit XML feed pro heureka.cz - z heureky mi bylo známeno, že můj xml soubor není v pořádku. Je použit soubor viz níže...Po zadání adresy so vyhledavače mám výpis na obrazovce pouze:"Tento XML soubor nemá připojeny žádné informace o vzhledu prvků. Strom XML dokumentu je zobrazen níže."To je správně? Kde může nastat chyba?Předem moc děkuji za ochotu a radu. Ahoj...1) Vytvořit si soubor .php a vložit to něj následující: <?php $shopUrl = 'http://www.presta.bazarhudebnin.cz'; // adresa shopu včetně http:// include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php'); // cesta ke config souboru include(dirname(__FILE__).'/init.php'); error_reporting(0); $p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false); // ceština je v databázi zapsaná pod číslem 3 $products=Product::getProductsProperties(3, $p); // ceština je v databázi zapsaná pod číslem 3 header("Content-Type: text/xml"); echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> '; foreach ($products as $row) { $img=Product::getCover($row['id_product']); echo ' '.str_replace("&", "&", $row['name']).' '.str_replace("&", "&",strip_tags($row['description_short'])).' '.$row['link'].' '.$shopUrl.'/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'.jpg '.($row['price']*1).' 0 '; } echo ''; ?> 2) uložit do rootu složky s Prestou3) Url feedu bude: http://www.tvojedomena.cz/nazevtvyhosouboru.php a to budeš zadávat při registraci feedu na zbozi.cz.Tipy, trikyNainstalovat a spustit SEO (nastavit si .htaccess) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada8 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 vyřešeno... - chybné id češtiny - mám ID 4 místo ID 3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada8 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Prosím neporadil by někdo s chybami v popisu??? Nevím v čem by mohla být chyba....odkaz na můj feed je:http://www.servis-pocitace.net/shop/xml_heureka.phpPředem děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 upravit takto:http://prestashopcesky.cz/jak-odstranit-entity-ve-zdrojovem-kodu/+ po uprave vsechno zbozi znovu ulozit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada8 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 upravit takto:http://prestashopcesky.cz/jak-odstranit-entity-ve-zdrojovem-kodu/+ po uprave vsechno zbozi znovu ulozit ahoj, děkuji za radu, vše jsem udělal dle návodu a ted při přístupu, xml feed běží jak má, ale po úpravě mi nastal problém se vzhledem stránek....nezobrazují se mi žádné popisy modulů, košíku prostě nic....Co to může zapříčinit?http://www.servis-pocitace.net/shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 zkuste vymazat obsah adresare compile (tools-smarty-compile) - vymazat vse krome index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada8 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 zkuste vymazat obsah adresare compile (tools-smarty-compile) - vymazat vse krome index.php to jsem již vyzkoušel - bez výsledku...úprava pro xml by neměla mít vliv na tento text, který se mi teď nezobrazuje, ne?Každopádně vám děkuji za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 jeste si zkuste zkontrolovat vsechny upravy podle http://prestashopcesky.cz/jak-odstranit-entity-ve-zdrojovem-kodu/ jestli tam neni chyba napr. v apostrofech, uvozovkach apod. Nejaka chyba tam myslim byla, ale nevim uz kde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ak upravujete svoju Prestu systemom Ctrl+C, V potom bude chyba v classes/Tools.phpZlereturn htmlspecialchars($string, $type, 'utf-8');Spravne (uvozovka Alt+39) return htmlspecialchars($string, $type, 'utf-8'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada8 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 jeste si zkuste zkontrolovat vsechny upravy podle http://prestashopcesky.cz/jak-odstranit-entity-ve-zdrojovem-kodu/ jestli tam neni chyba napr. v apostrofech, uvozovkach apod. Nejaka chyba tam myslim byla, ale nevim uz kde. heh, výhra, chyba v kódu, včera jsem ji 2x přehlídl...už jsem z toho byl na prášky :-) Díky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Ahoj...1) Vytvořit si soubor .php a vložit to něj následující: <?php $shopUrl = 'http://www.presta.bazarhudebnin.cz'; // adresa shopu včetně http:// include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php'); // cesta ke config souboru include(dirname(__FILE__).'/init.php'); error_reporting(0); $p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false); // ceština je v databázi zapsaná pod číslem 3 $products=Product::getProductsProperties(3, $p); // ceština je v databázi zapsaná pod číslem 3 header("Content-Type: text/xml"); echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> '; foreach ($products as $row) { $img=Product::getCover($row['id_product']); echo ' '.str_replace("&", "&", $row['name']).' '.str_replace("&", "&",strip_tags($row['description_short'])).' '.$row['link'].' '.$shopUrl.'/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'.jpg '.($row['price']*1).' 0 '; } echo ''; ?> 2) uložit do rootu složky s Prestou3) Url feedu bude: http://www.tvojedomena.cz/nazevtvyhosouboru.php a to budeš zadávat při registraci feedu na zbozi.cz.Postupovala jsem přesně podle tohoto návodu, ale feed nefunguje ( IT ze zbozi.cz ho zadal do systému, ale zboží se nezobrazuje, napsal mi: "...prosím kontaktujte svého programátora, aby URL odkazyopravil, v administraci Zboží.cz, záložka FEED, zpracování." což jsme chtěla udělat, ale nenašla jsem nic, co by se dalo přepsat... poradí někdo? URL feedu je http://www.anbio.cz/feed/azbozi.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Na http://www.anbio.cz/feed/azbozi.php je prazdna stranka...cesty k souborum config.inc.php a init.php jsou spravne? cestina je pod cislem 3?Ten feed jsem nezkousel, pouzivam tento:http://www.prestashop.com/forums/viewreply/346524/a funguje bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Na http://www.anbio.cz/feed/azbozi.php je prazdna stranka...cesty k souborum config.inc.php a init.php jsou spravne? cestina je pod cislem 3?Ten feed jsem nezkousel, pouzivam tento:http://www.prestashop.com/forums/viewreply/346524/a funguje bez problemu. Dik, vyzkousim. Univerzalni znamena, ze muzu pouzit i na jyxo a heureku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 ano, jenom se musi nahradit tagy temi, ktere maji jyxo, heureka, seznam atd ve specifikacich a pak se ulozi pro kazdy zvlast, t.j. napr. zbozi.php bude mit tagy ktere chce zbozi.cz, atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 ano, jenom se musi nahradit tagy temi, ktere maji jyxo, heureka, seznam atd ve specifikacich a pak se ulozi pro kazdy zvlast, t.j. napr. zbozi.php bude mit tagy ktere chce zbozi.cz, atd. Aha ( tak to už je na mě příliš programovací, já zvládnu akorát tak něco tupě zkopírovat, přepsat a uložit ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Na http://www.anbio.cz/feed/azbozi.php je prazdna stranka...cesty k souborum config.inc.php a init.php jsou spravne? cestina je pod cislem 3?Ten feed jsem nezkousel, pouzivam tento:http://www.prestashop.com/forums/viewreply/346524/a funguje bez problemu. Cesty jsou spravne, cestina je pod cislem 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 xml pro heureku, seznam, jyxo ... je nutne upravit podle poznamek (cestina, cesty k souborum atd). xml.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 xml pro heureku, seznam, jyxo ... je nutne upravit podle poznamek (cestina, cesty k souborum atd). Dík moc, já myslím, že hlavní problém bude s tou adresou php souboru, ale za feedy jsem vdečná, upravit to umím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 xml pro heureku, seznam, jyxo ... je nutne upravit podle poznamek (cestina, cesty k souborum atd). Stáhla jsem, upravila jsem, nahrála jsem, výsledek pořád stejný, už jsem z toho zoufalá, sama to nezvládám ( Nejsem IT, no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 problem bude v cestach k souborum nahore v tom feedu nebo v cisle cestiny. maji byt ulozeny v korenovem adresari, jinak se musi upravit cesty k souborum config a init. priloz sem ty feedy, ktere jsi upravovala,podivam se na ne. staci jeden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 <?php$shopUrl = 'http://www.anbio.cz'; /// OPRAVITinclude(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php');/// ZKONTROVAT SPRAVNOSTinclude(dirname(__FILE__).'/init.php'); /// ZKONTROVAT SPRAVNOSTerror_reporting(0);$p=Product::getProducts(4, 0, 0, 'id_product', 'desc', false);/// ZKONTROVAT SPRAVNOST$products=Product::getProductsProperties(4, $p);/// ZKONTROVAT SPRAVNOSTheader("Content-Type: text/xml");echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>ANBIOwww.anbio.cz/';foreach ($products AS $row){ if ($row['active']){ $kategorie=array();$category = new Category(intval($row['id_category_default']), intval(3));while ($category->id <> 1) { $kategorie[]=$category->hideCategoryPosition($category->name); $category = new Category(intval($category->id_parent), intval(3));}$img=Product::getCover($row['id_product']);echo ''.str_replace("&", "&", $row['manufacturer_name']).''.str_replace("&", "&", $row['manufacturer_name']).' '.str_replace("&", "and", strip_tags($row['name'])).''.str_replace("&", "&", $row['manufacturer_name']).' '.str_replace("&", "and", strip_tags($row['name'])).''.str_replace("&", "&", $row['manufacturer_name']).' '.str_replace("&", "and", strip_tags($row['name'])).'.'.str_replace("&", "and", strip_tags($row['description_short'])).''.str_replace("&", "and", strip_tags($row['description_short'])).'.'.str_replace("&", "and", strip_tags($row['description'])).''.$row['link'].''.implode('>',array_reverse($kategorie)).'http://www.anbio.cz/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'-home.jpg'.$row['tax_rate'].''.($row['price']*1).'03new'; }} echo '';/// DALE OPRAVIT NÁZEV OBCHODU V RADKU /// OPRAVIT DOMENU V RADKU POD NAZVEM OBCHODU/// DALE OPRAVIT DOMENU+CESTU K ADRESARI V RADKU /// OPRAVIT - doruceni (dny)?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts