malcek Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Aljoša, kolikor sem razumel iz tvojega opisa si si zbrisal staro bazo s tem ko si brisal mysql račun edina rešitev je če si bil v shared okolju in da ponudnika gostovanja prosiš za restore. Če še ni prepozno glede njihovih backupov.... Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
grilnet Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Martin, hvala za odgovor. Ne, na novi domeni je komplet trgovina postavljena, nič ni izbrisano. Problem je samo ta da ko sem izbrisal mysql, je v nastavitvah nekje ostalo iz stare domene, nova pa sedaj ne deluje. V config sem popravil, nikjer pa ne najdem kje so še napisane stare sql nastavitve, da popravim na nove. LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Vse nastavitve za delovanje trgovine so zapisane v settings.inc.php datoteki v mapi config. tam notri morajo biti zapisane: baza, uporabnik za bazo, geslo za bazo, itd in če je baza na mysql-u potem bi moralo delati.... martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioniz Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Živjo Aljoša, Če ne bo šlo, kar ti je svetoval Martin, lahko vklopiš debug, da vidimo če pokaže kakšno napako. V defines.inc.php nastavi: define('_PS_MODE_DEV_', true); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts