Jump to content
MauriceT

Geen afbeeldingen in catagorie en product

Recommended Posts

Hi,

 

Ik heb een overstap gemaakt van woocommerce naar prestashop.

Ben er blij mee, mooi programma is het.

Alles is tot nu toe gelukt, ook dankzij het vele zoeken op dit forum.

Het is een mooie site geworden.

 

De site is nu zo goed als klaar, alles ziet er netjes uit en werkt naar behoren.

Vanavond wilde ik gaan beginnen met het invoeren van catagorieën en producten omdat 1 juli mijn winkel open gaat en het zou fijn zijn als mijn website dan ook gevuld is.

 

Na het invoeren van de eerste catagorie merkte ik op dat de foto niet werd weergeven. Product erin gezet en hier werden de foto's ook niet weergegeven. Ik krijg bij het uploaden een groen vinkje en hij geeft verder geen melding. Het plaatje geeft een groot vraagteken aan. Als ik foto's upload in de pagina's werken ze wel (in de mediatheek zeg maar) de img map en onderliggende mappen staan op 777.

 

Nu zie ik dat er meerdere mensen hier last van hadden maar ik zie nergens de oplossing.

 

Wie kan mij vertellen wat de oorzaak zal kunnen zijn of iig een duwtje in de goede richting geven.

Het zou erg fijn zijn als de webwinkel in orde is als mijn winkel open gaat.

 

Cheers,

 

Maurice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opgelost:

 

Het lag aan de friendly url's.

Deze heb ik uitgeschakeld en alles werkt top nu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More