Jump to content

Cash on delivery - Prestashop 1.6

Recommended Posts

Dobrý deň

Prosím Vás vedel mi niekto poradiť ako preložím to tlačítko v košíku na konci objednávky Pay with cash on delivery? 

Jediné miesto kde som našiel danú vetu bolo v module cash on delivery/views/templates/hook a tam payment, premenoval som to, no bolo to bez odozvy.

Keď dám český jazyk tak sa to zobrazuje v českom jazyku, ale do slovenčiny to nie a nie preložiť.

Už vážne neviem ako to urobiť.

Za každú radu budem vďačný.

Keď niekto rieši nejaký problém najprv si pozrie fórum a až potom vytvára tému, aspoň taký by mal byť podľa môjho názoru postup. Mal som 3 rôzne problémy tak som založil 3 rôzne témy, keby to dám všetko na jedno miesto a nazval by som to problémy s prestou, myslím že orientácia vo fóre by bola neprehladná. Čiže nebolo mojím úmyslom nejako zahltiť fórum, len som chcel aby bolo aj naďalej prehladné :)

Za vyriešenie predošlého problému Vám ďakujem aj tu

• 3 months later...

Dobrý deň

Prosím Vás vedel mi niekto poradiť ako preložím to tlačítko v košíku na konci objednávky Pay with cash on delivery? 

Jediné miesto kde som našiel danú vetu bolo v module cash on delivery/views/templates/hook a tam payment, premenoval som to, no bolo to bez odozvy.

Keď dám český jazyk tak sa to zobrazuje v českom jazyku, ale do slovenčiny to nie a nie preložiť.

Už vážne neviem ako to urobiť.

Za každú radu budem vďačný.

Zdravim , priesiel si nato nakoniec ako sa to robi? Ak hej prosim ta napis sem postup , dik :)

Dobrý deň

ano prišiel, stačí preložiť daný modul

nájdete to v lokalizácia/translations a tam si už vyberiete ktorú oblasť chcete prekladať...

najprv som nevedel o tejto zmene, nakoľko som staršiu prestu prekladal cez FTP...

prajem veľa úspechov :-)

Share

• Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More