en Jump to content

Recommended Posts

One little problem....

 

When in -Live Configurator- I would like to change the theme color.

But when I do change it, the whole Footer block (including newsletter subscribe module) turn BLACK  :wacko:

 

The theme does change to the color I choose but I would like to keep everything clean and white.

 

Can you please tell me how I can solve this?

 

Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

One little problem....

 

When in -Live Configurator- I would like to change the theme color.

But when I do change it, the whole Footer block (including newsletter subscribe module) turn BLACK  :wacko:

 

The theme does change to the color I choose but I would like to keep everything clean and white.

 

Can you please tell me how I can solve this?

 

Thanks in advance!

 

Hi,

 

I dont use "live configurator" to edit the themes. Sorry, next time i will do it compatible with that. To change theme colors i recommend Firebug for Firefox and then edit the CSS.

 

In order to change the primary "green" color. Please to this:

 

On the global.css search for "#99CA3A" and change for your color.

Also you must to that on the css/modules/ folder too. (blockcart, etc)

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Entienda Estudios,

 

Thank you for your contribution, but free modules are authorized only in the "Free Modules" section, so I move your topic. According to our forum rules, and if you submit a free module, the module should be directly included in your post, so can you edit it? 

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

In customers order history the link in the tab "order" and the "details" button don't work. The PDF file is the only working link.

 

any suggestions to solve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

In customers order history the link in the tab "order" and the "details" button don't work. The PDF file is the only working link.

 

any suggestions to solve this?

 

Hi,

 

Yes, the "details" button works on the demo site.

 

 

 

 

maybe you have issues with the paremeters of your hosting. This error is also present with another theme?

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Yes, the "details" button works on the demo site.

 

 

 

 

maybe you have issues with the paremeters of your hosting. This error is also present with another theme?

Regards

 

I dont think its a hosting issue, I never had javascript problems although i worked with several themes and all with the same provider.

But i'm looking forward to solve this.

1. its indeed a hosting problem, what has to be done to get it working.

2. Something in my installation of theme went wrong, what couid i try?

 

thx in advanced

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont think its a hosting issue, I never had javascript problems although i worked with several themes and all with the same provider.

But i'm looking forward to solve this.

1. its indeed a hosting problem, what has to be done to get it working.

2. Something in my installation of theme went wrong, what couid i try?

 

thx in advanced

 

 

I would test the "order history" page with the default prestashop 1.6 theme.

Also on "Advanced Parameters --> Configuration Information" You can see all the parameters that are wrong, just in case.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

seems to be nice! I have the new PS 1.6 with the standard template, so if I want to try this, how to do it?

 

mille grazie! :-)

Hi,

 

Just upload the template to the "themes" folder via FTP and activate it on the admin panel.

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Just upload the template to the "themes" folder via FTP and activate it on the admin panel.

Regards,

 

sorry if I bother you, but I got a strange error after I upoaded the theme in the themes folder according to your instructions.

 

I wanted to go to my admin panel of the shop

 

and what I'm getting is a 403 forbidden error, also the website doesn't work anymore.

 

there is something related with this upload?

 

mille grazie

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry if I bother you, but I got a strange error after I upoaded the theme in the themes folder according to your instructions.

 

I wanted to go to my admin panel of the shop

 

and what I'm getting is a 403 forbidden error, also the website doesn't work anymore.

 

there is something related with this upload?

 

mille grazie

 

 

Hi,

 

I dont think so, the this template has been build from the native theme with very little modification. Your error maybe is folder permission in your server. Try to delete the theme to see what happens.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, is it possible to change the color of buttons? I dont like the green one but I like the theme. Great work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Just upload the template to the "themes" folder via FTP and activate it on the admin panel.

Regards,

Hi, i've been trying to install the theme that way, without any success... the theme just wont appear on the list of themes to be activated... Please help!!

Thanks,

Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, is it possible to change the color of buttons? I dont like the green one but I like the theme. Great work.

 

In order to change the primary "green" color. Please to this:

 

On the global.css search for "#99CA3A" and change for your color.

Also you must to that on the css/modules/ folder too. (blockcart, etc)

 

Very clean. Great work!

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i've been trying to install the theme that way, without any success... the theme just wont appear on the list of themes to be activated... Please help!!

Thanks,

Ivan

 

Hi Ivan,

 

Just upload the theme via FTP only. Then Refresh (I also didnt see the theme, you need to refresh) the section "themes" and you will see the new theme ready for activation.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

This theme look very good, but i cannot get it to work.

 

I have prestashop 1.6.0.8 and i have uploaded the theme to my theme folder but no luck as when i try to activate it i get error  Bad configuration file.

I tried to manually upload the theme but still same error, i even changed it from .rar to .zip and still no luck.

 

Can you please help me as i have no idea what's wrong.

 

Below i have attached some print screens.

post-761830-0-23038000-1403457463_thumb.png

post-761830-0-46237500-1403457465_thumb.png

post-761830-0-37357900-1403457466_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should take the theme out of the compressed file. Do not use rar or zip. :)

 

As you can see on the first image i have uploaded theme in .zip .rar and uncompressed to the FTP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have downloaded the zip file and not able to upload directly for back office of prestashop by version is 1.6.0.8

 

Is your theme supporting 1.6x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anybody tell me how to install this theme?

I have unpacked it, copied to themes folder. What to do next to be able to see the new theme and be able to use it?

I have new install of PS 1.6.0.8.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I m getting the error "BAD CONFIGURATION FILE" while uploading the theme via FTP. 

Can someone provide me the solution for this.

 

I'm in the same error, any help for us????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anybody tell me how to install this theme?

I have unpacked it, copied to themes folder. What to do next to be able to see the new theme and be able to use it?

I have new install of PS 1.6.0.8.

#2

can`t switch themes when i copy the theme to the folder

 

pls help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anybody tell me how to install this theme?

I have unpacked it, copied to themes folder. What to do next to be able to see the new theme and be able to use it?

I have new install of PS 1.6.0.8.

 

got the same problem. Any advice?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got the solution:

 

Upload the folder as described. Then click "new Template" and tell PS witch foulder to use. Save an proceed as told by PS. Thats it! ;-)

 

Best Regards,

 

Bernhard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

First great theme, wanted to use this but customers having problems registering as the postcode is missing from the registration process

 

Any way of fixing this?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

So fresh! exactly what we were looking for. Thank you so much.

 

Thanks for your comment.

 

On product page loading, we load 29 scripts, are all these required?  :huh:

 

I dont get your point. YOUR product page is loading X scripts i think.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More