Jump to content
bbruno

PS 1.5 negeneruje xml Feed při zapnuté Cache

Recommended Posts

Zdravím,

Požívám verzi 1.5.4.1 , a VPS u Ces.Hostingu , doposud jsem generoval FEEDy s vypnutou Cache , do 30 vteřin se vygeneroval feed (5000 položek) pro Zboží i Heuréku.Jak při použití free modulu od Prestashost.cz nebo Prestascs.cz

Když jsem nechal zapnutou cache tak generace feedu skončila po 10 minutech , vygenerováno bylo 40% položek.Testováno jak na souborovém systému tak na Memcached= výsledek stejný.

 

V error logu bylo při použití modulu od Prestashost.cz

PHP Notice:  Undefined index: attributes in /home/www/mydomain.eu/www/mydomain.eu/modules/zbozi/cFeed.php on line 171

což je asi v pořádku jelikož to autor uvádí že atributy ve Free verzi negeneruje.

 

V error logu bylo při použití modulu od Prestacs.cz nenapsalo vůbec nic.

 

Nyní už to chci "zautomatizovat" s použití CRONU a mít to s atributy takže jeden modul si chci zakoupit ale  myslím že ani placená verze nevyřeší tento problém.

nastavení PHP:

max_execution_time   300 (zkoušeno u 500 a stejný výsledek)
memory_limit 128
(zkoušeno u 512 a stejný výsledek)

 

Prosím o pomoc nebo alespoň indici kde hledat jelikož error log mi toho moc neprozradil, vím že moduly jsou OK a chyba bude někde u mně...

 

Děkuji za jakoukoliv odpoveď..

 

post-207386-0-66169700-1397837073_thumb.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More