sorinsurcel Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Buna ziua, Trebuie sa traduc Shopping Cartul azi. Ma poate ajuta cineva cu cativa pasi. Unde il gasesc. Am cautat in bloc. Interactionez cu pesta de 0 saptamana si mi-am pierdut rabdarea sa caut. Este vorba de sancogrup.ro Multumesc anticipat pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 in Localization > Front Office translations te-ai uitat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinsurcel Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 (edited) Buna ziua, Multumesc pentru raspuns. Inca nu m-am uitat. acum fac treba asta si revin cu un raspuns. LE: Am cautat in toate. Am dat click pe steagul ro si am cautat in toate expersiile . Nimic. Edited April 17, 2014 by sorinsurcel (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 sapa mai adanc, ca de acea esti platit, deschide si fiecare imparte, si ai sal gasesti, daca nu ma insel la module Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinsurcel Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Stimate domn, 1. am deschis deja fiecare modul in parte, aici am dat deja seach, nu sunt asa comod. 2. nu sunt platit pentru ceea ce fac. doar imi doarsc sa terminam siteul asta odata pentru ca cineva platit a lucrat la el din noiembrie... Cu tot respectul, daca stiti exact unde este, nu ma mai chinuiti si dati-mi calea. Multumesc anticipat pentru intelegere si suport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 (edited) dar ar fi cazul sa-mi spui si verziunea, ca nu am de unde sa sug si il gasesti in blockuserinfo Edited April 17, 2014 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 in Localization > Front Office translations la sectiunea shopping-cart si order-opc ai putea sa faci si un update la limba, dar pierzi toate traducerile facute manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinsurcel Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Multumesc. S-a rezolvat. S-a trezit baiatu' platit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts