vanad 2 Posted March 27, 2014 (edited) Zdravím všechny, nevíte o funkčním modulu pro verzi presty 1.5.6.1 na vymazávání zkušebních objednávek? Edited April 1, 2014 by vanad (see edit history) Share this post Link to post Share on other sites
vanad 2 Posted March 27, 2014 Nejnovější verze takového modulu co jsem našel je zde: http://store.nemops.com/free-modules/19-order-delete.html#.UzQdNpjS07z Ale autor píše, že je to do verze 1.5.1. Share this post Link to post Share on other sites
WEBDVL 27 Posted March 28, 2014 Choď do databáze a zadaj príkaz: TRUNCATE `ps_orders`;TRUNCATE `ps_order_detail`;TRUNCATE `ps_order_history`;TRUNCATE `ps_order_invoice`;TRUNCATE `ps_order_invoice_payment`;TRUNCATE `ps_order_invoice_tax`;TRUNCATE `ps_order_message`;TRUNCATE `ps_order_message_lang`; Toto sú príkazi na vyprázdnenie tabuliek, kde sú dáta k objednávkam 1 Share this post Link to post Share on other sites
JAKCRABBIT 103 Posted March 30, 2014 Základní PS 1.5+ obsahuje PSCLEANER ne? Share this post Link to post Share on other sites
vanad 2 Posted April 1, 2014 Základní PS 1.5+ obsahuje PSCLEANER ne? Obsahuje, jenže tento modul vyčistí všechny objednávky. Kdežto u toho, který jsem uváděl, je možné si aspoň vybrat od určité objednávky po nejnovější. Share this post Link to post Share on other sites
vanad 2 Posted April 1, 2014 Tak jsem modul nainstaloval a funguje i prestě 1.5.6.1. Díky za odpovědi. Share this post Link to post Share on other sites