Eduard_edw Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Caut programator Prestashop, pentru magazin online. Intretinere, update, diferite modificari. Platesc bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 numai daca ai server dedicat, sau minim vps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard_edw Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 Da, este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillo Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Daca mai este valabil.... putem sa discutam! Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucasbog Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Daca mai doresti, putem sa discutam cam ce ai dori si putem face. uite doua magazine facute de mine: http://www.complexbirotica.ro http://www.chiuveteonline.tm.ro Putem discuta si adaugarea de produse, daca se doreste. Tel: 0725922784 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 (edited) Caut si eu programator care sa imi creeze un fiser xml cu import de produse. Documentatia primita de la furnizor + acces la baza de date a lor o dau eu. Mai multe detalii le dau pe privat. Am server vps.. Edited May 13, 2014 by adigabrio (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Salut, Constructia fisirului nu este cumva prin api ? .. ei pun ceva la dispozitie care trebuie cumva unit .. sau ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 eu iti dau documentatia si daca vrei acces la gateway..te uiti peste ea si imi zici...din cate am aflat se pot face multe : Import produse si sincronizare stocuriInclude:- importul de produse din feed si verificarea periodica daca exista produse noi- updatare zilnica sau de mai multe ori pe zi a preturilor si stocurilor2. Sincronizare completa: produse, comenzi, stocuri- pe langa ce este scris la pct 1, in sincronizarea completa intra si comenziile, adica atunci cand se face o comanda laminepe shop, se trimite automat o comanda spre furnizor , adica se face o comanda spre furnizor, ca sa iti trimita produsul la mine- de asemenea se face si importul de facturi, de la furnizor, facturile pe care furnizorul le face cu mine (potrivit documentatiei) Dar eu vreau ceva mai simplu deocamndata: vreau sa import produsele lor+denumire+descriere+pret la care sa adaug adaosul meu comercial Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Salut, Din pacate eu nu am modul de import produse .. te voi putea ajuta doar cu sincronizarea stocurilor + a preturilor (doar dupa ce vad documentatia si la ce am acces .. ca feed strict). O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Salut, Din pacate eu nu am modul de import produse .. te voi putea ajuta doar cu sincronizarea stocurilor + a preturilor (doar dupa ce vad documentatia si la ce am acces .. ca feed strict). O zi buna. lasa-mi o adresa de email pe privat ca sa-ti pot trimite documentatia sa te uiti peste ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillo Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Pentru adigabrio Daca e nevoie de implementare prin API furnizor te pot ajuta. Astept eventuale detalii si date pe PM. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts