Jump to content

Strona główna wysypała się ...


Recommended Posts

Posiadam Dziwny problem. 
Wczoraj strona działała poprawnie a dziś rano strona główna zepsuła się.... tzn nie ma widocznych na niej modułów i stopki......


w pozostałych podstronach wszystko działa jak powinno.. 

Włączyłem debugowanie ale nic nie wykazało ( dosłownie strona ładuje się tak jak zwykle ).

Robiłem backup bazy danych i nic . W czym może być problem ? 

ps strona wygląda teraz tak : (a powinien widnieć slider i newproduct i homeproduct (3 moduły))24bd0i.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

dokładnie rzecz ujmując robiłem to tym _.mdrz9l.jpg

 

mam dwa foldery z themami i chciałem zrobić "szybką" kopie z używanego -black_lifting- do folderu z domyślnym themem .... i wtedy wywaliło mi baze 
Nie było nic, nazw produktów opisów nic... Po przywróceniu bazy było niby okej .... 
ale później nie wyświetlało mi nic..

Problem istnieje tylko na stronie głównej bo z  tego co widzę to można normalnie chodzić po stronie i wszystko jest jak  powinno ... tylko strona główna

 

 

Zrobiłem backup bazy danych i wgrałem stare pliki do folderu themes i pomogło . najwidoczniej któryś z plików się nadpisał wraz ze złym kodem i posypała się strona główna . 

Ale już wszystko wróciło do normy

Edited by pbpo (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More