luki4ever Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 witam, używam od wielu lat Subiekta zintegrowanego z osCommerce, ale mam dość tego rozwiązania, chcę postawić sklep na Prestashop i zastanawiam się jaki program magazynowo-handlowy polecacie ? nie chcę żadnych wynalazków typu FirmesLink bo facetowi zależy tylko żeby sprzedać licencję, a potem zero wsparcia, pomocy przy konfiguracji itp (pozostaje głuchy na emaile) potrzebuję dobrego programu sprzedaży na miarę SubiektaGT który będzie zintegrowany z Prestashop.Niby tyle firm jest na rynku, a jak się człowiek wgłębi to albo chcą za integrację 10 tys zł. albo są to wynalazki jak ten powyżej. z góry dziękuję i pozdraiwam Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Nie bardzo wiem co Ci poradzić bo akurat w firmie, której pracuję mamy rozwiązanie Subiekt + Prestashop + FirmesLink i sprawdza się doskonale. Nie wiem o co chodzi, ale akurat z p. Rafałem - właścicielem FirmessLink nigdy nie miałem problemu z kontaktem, jeśli nie odbierał telefonu to zawsze oddzwaniał, z @ też nie było problemu. Ciężko Ci będzie znaleźć lepszy synchronizator do Subiekta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki4ever Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Nie bardzo wiem co Ci poradzić bo akurat w firmie, której pracuję mamy rozwiązanie Subiekt + Prestashop + FirmesLink i sprawdza się doskonale. Nie wiem o co chodzi, ale akurat z p. Rafałem - właścicielem FirmessLink nigdy nie miałem problemu z kontaktem, jeśli nie odbierał telefonu to zawsze oddzwaniał, z @ też nie było problemu. Ciężko Ci będzie znaleźć lepszy synchronizator do Subiekta. No niestety w moim przypadku nie wyglądało to tak kolorowo, próbowałem umówić się telefonicznie na zdalną konfigurację to zostałem zbyty, że otrzymam ofertę na e-mail, następnie pisałem w tej sprawie na e-mail i zero odzewu więc osobiście nie polecam tej firmy. Jeśli jest tutaj ktoś kto podejmie się zdalnej konfiguracji Prestashop + moduł FirmessLink + Subiekt to proszę o kontakt tutaj lub na priv. z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts