AndreeaR Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Buna ziua, As vrea daca se poate avand in vedere timpul dumneavoastra sa ma ajutati cu o mica chestiune anume doresc ca sub homeslider sa afisez Featured Products , am reusit sa fie afisate pe o singura linie cele 5 produse pe care le voi adauga, insa nu reusesc sa il pun mai central sau putin mai in stanga ca sa fie o oarece simetrie , poza atasata https://www.dropbox.com/s/nnv5jkwp7h2z5ac/poza.jpg As vrea daca imi puteti spune ce anume trebuie sa modific si unde . Site-ul meu nu este online , deoarece reprezinta un proiect de disertatie . Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Pai cred ca width-ul casetei featured products depaseste cu mult width-ul sectorului din mijloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreeaR Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 (edited) As putea modifica cumva sectorul din mijloc astfel sa imi incapa caseta featured products ? Multumesc Edited February 26, 2014 by AndreeaR (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts