Jump to content
misthero

[FREE MODULE] Sliders Everywhere - Responsive Gallery, Image Sliders or Banners - NOW 3D!

Make a Better Module  

1,067 members have voted

  1. 1. What would you like to see as new feature in the future?

    • Automatically enable CMS page slider without manually editing theme file (*ADDED IN VERSION 1.5.4)
    • Video Slides
    • More customizations for colours and controls positions
    • Image map Slides with different clickable areas (*ADDED IN VERSION 1.6.1)
    • Entering custom html in description
    • Option to restart the slider after user click on controls (*ADDED IN VERSION 1.5.4)
    • Different Sliders on Category pages based on categories (*ADDED IN VERSION 1.5.4)


Recommended Posts

Hi there!

First of all thanks for a great module. :-)

 

Lately I've been having an issue with the slider settings. It looks a bit different than usual and whenever I try to save the settings it refreshes the page, but none of the new changes have been applied?

 

Any idea why this is happening? I can send the login-info in a private message if required.

 

I've included an image - isn't the subcategories usually tabs?

 

Kind regards!

 

WjIw0aQ.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi misthero,

 

High five for the quick and helpful reply! :-)

 

A short while ago I updated the TinyMCE editor to the full featured version and there was a JS error some where in the new file causing trouble. It has been fixed and everything works now!

 

Thanks a lot.

 

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello misthero. I repeat my question, can you help me?. In the admin panel are not saved settings slider such as size, animation, buttons, etc., the Save button is not activated. In the console, the following error: ReferenceError: ajaxUrl is not defined config.js: 593: 3. Module Version: 1.6.41 Release prestashop: 1.5.2.0. Thanks you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I would like my gallery appears in just one cms page. Is that possible without coding...? only with the module and prestashop backoffice? 

My gallery is appearing in all pages.

 

Prestashop 1.6, latest SE version.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

the module allow that, please read the faq and use the "search in the forum" function, this have been answered many times

Share this post


Link to post
Share on other sites

Question! How to show it only on the homepage? Great module! I tried to turn all the other pages off in the module -> positions menu but if i do that, the homepage works fine, but all the other pages will get ALL the images of the slideshow all over the page.. so the slider is turned off, but the images are still visible!

 

Edit: lol i see i post yesterday the same question haha

Edited by RemcoDr (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found this thing ;) it was just in the module itself...

 

another question.. I put 3 sliders on a place like this, this is good when im surfing on a laptop or PC.

_________

|         ||__|

|_____||__|

 

But if i resize my screen, or open it on a Ipad i want to see this:

______

|         |

|_____|

|__||__|

 

At this moment with a resized screen or if i look at the Ipad i see this:

 

______

|         |

|_____|

     |__|

     |__|

 

Lol im creative :D Can anyone help me out with this?

Edited by RemcoDr (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Misthero,

 

How can I exclude this module from javascript printing in product page?

 

----------------------------

Prestashop 1.6.0.9

Default Theme

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you very much for this awesome module misthero !

 

However just one question, it's an error typo or not on : homesliderpro.php, on lines : 1326 and 1361 : $deafult

 

I change with : $default and seems works better !

 

Friendly

Edited by myselfidem (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

How can I upload multiple images at once to the slider?

sadly not right now

 

Hi Misthero,

 

How can I exclude this module from javascript printing in product page?

 

----------------------------

Prestashop 1.6.0.9

Default Theme

 

you cannot disable the javascript printing on produtct page, but those are just a few kb, if you got any javascript conflic or error you should try to fix that instead

 

Thank you very much for this awesome module misthero !

 

However just one question, it's an error typo or not on : homesliderpro.php, on lines : 1326 and 1361 : $deafult

 

I change with : $default and seems works better !

 

Friendly

 

thakyou very much for reporting your finding, i'll look into it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

you cannot disable the javascript printing on produtct page, but those are just a few kb, if you got any javascript conflic or error you should try to fix that instead

 

Hi, I don't wanna disable the javascript printing, but exclude this particular module from printing. Since in product page, the slider will be cut into half in the printing page.

 

Is it possible to exclude particular module?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello guys,

 

I'm trying to put 3 slide shows on the homepage alongside with the the standard one.

 

The slideshows show up but it has some wierd black stuff around it that I want to be removed, help would be appreciated!

Edited by tn222eb (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

you can filter out the slider from product pages using the filters in the configuration screen.

 

Actually I still want it to appears on Product Pages. I just wanna exclude them when it comes to printing.

 

Well, it's not like a big deal. Just asking if it's possible. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh.. you mean the printing on paper of the webpage? isn't it?

 

in that case you just have to add to your print.css the rule

 

.SEslider {

display: none;

}

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh.. you mean the printing on paper of the webpage? isn't it?

 

in that case you just have to add to your print.css the rule

 

.SEslider {

display: none;

}

 

Yes, this is what I'm asking for! Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Misthero, great module I'll use another time on a new site !

But i have this time a problem : Areas don't show on cms page.

Configuration is ok, no errors on console or in dev mode. Areas are set up but the only thing i get is the picture. No areas defined in the code. in fact I just get the image defined in html.

 

Any solution to get this debuged? Maybe i missed something...

 

Thanks.

 

Jerome

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I'm truly sorry to bother you with this question because it seems to be asked a lot  :-(  but I can't use this code:

{hook h="DisplaySlidersPro" CMS="1"}
{$cms->content}

The slider appears on every CMS page and twice on CMS page where I put: [sE:sample]

 

I deactivated all filters and only check Top Column hook.

 

I tried a lot of different configuration without success. I'm using the latest Prestashop version without theme.

Thanks in advance for your help and your time!

 

Gregg

Edited by GreggBazin (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry my mistake, I found my problem. I had to uncheck all the hooks.
But Thanks again for this module and the time you seem to manage the support...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super module, thanks for all the hard work, however I must be missiung something.

 

If I wanted to place a slider into just 1 cms page rather than all of them do I have to use a hook in the tpl file the same as with categories? I can't find a way to define which exact cms page a slider can sit on, at the moment if I activate cms as the option it appears on all.

 

Under "filters" I see cms as an option but not the individual cms pages.

 

Would be really greatful if you could point me in the right direction please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I can't have the slider on a product page.

I use last version of Prestashop and your module.

 

I write this on the product.page code :

<div id="short_description_block">
{if $product->description_short}                            
{hook h="displaySlidersPro" slider="croisieretest"}
<div id="short_description_content" class="rte align_justify" itemprop="description">{$product->description_short}</div>
{/if}

And on the short description field on the admin:

[SE:croisieretest]

But nothing is working successfully. I can't see the slider and there is the  code above on the front page (just before the short description).

 

And, to finish, on the filters, what do we have to fill in? ID product ? Url product ? Because at the moment, when I leave the page and come back, the field is blank again. I would like here to attribute one specific slider for each product.

 

Thanks again for your help and your time.

 

Best Regards,

 

Grégory

 

PS : sorry if I can't give you a web address, I can't talk about this site still it's under construction. With MP if you want.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I can't have the slider on a product page.

 

I use last version of Prestashop and your module.

 

I write this on the product.page code :

<div id="short_description_block">
{if $product->description_short}                            
{hook h="displaySlidersPro" slider="croisieretest"}
<div id="short_description_content" class="rte align_justify" itemprop="description">{$product->description_short}</div>
{/if}

And on the short description field on the admin:

[SE:croisieretest]

But nothing is working successfully. I can't see the slider and there is the  code above on the front page (just before the short description).

 

And, to finish, on the filters, what do we have to fill in? ID product ? Url product ? Because at the moment, when I leave the page and come back, the field is blank again. I would like here to attribute one specific slider for each product.

 

Thanks again for your help and your time.

 

Best Regards,

 

Grégory

 

PS : sorry if I can't give you a web address, I can't talk about this site still it's under construction. With MP if you want.

 

1. you don't need to edit your product tpl unless you want the slider in a different location from the standard prestashop hook

2. you can create a slider assign to a hook and filter for a specific product (start typing the product name and you will get a list of available products with that name)

3. shortcodes [sE:slider_name] only works in CMS pages text area not in product descriptions or short descriptions...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super module, thanks for all the hard work, however I must be missiung something.

 

If I wanted to place a slider into just 1 cms page rather than all of them do I have to use a hook in the tpl file the same as with categories? I can't find a way to define which exact cms page a slider can sit on, at the moment if I activate cms as the option it appears on all.

 

Under "filters" I see cms as an option but not the individual cms pages.

 

Would be really greatful if you could point me in the right direction please.

 

to add a slider to a cms page you should edit your cms page and select the Slider from the dropdown:

 

screenshot_29.png

 

or you can use the shortcode [sE:name_of _the_slider] in the description.

 

the CMS page filter is meant if you want a slider for example on TOP of your pages everywhere BUT not in CMS pages, or the other way around... it filters out (or in) every cms page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Misthero, could you tell me how I can solve my areas problem ? I couldn't find the solution reading older posts.

 

thanks.

 

Hi Misthero, great module I'll use another time on a new site !

But i have this time a problem : Areas don't show on cms page.

Configuration is ok, no errors on console or in dev mode. Areas are set up but the only thing i get is the picture. No areas defined in the code. in fact I just get the image defined in html.

 

Any solution to get this debuged? Maybe i missed something...

 

Thanks.

 

Jerome

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

does areas works on other pages? because there is a backoffice javascript error that prevent saving areas if you have te latest version of prestashop 1.6.1+

 

so at the moment the areas are not compatible with the latest ps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Areas don't work at all on every page I checked. We're on 1.6.1.1.

 

Error I get on console is :

  

  1. Uncaught ReferenceError: tinySetup is not defined
    1. (anonymous function) @ index.php?controller=SlidersEverywhere&token=d630955cc6073682955195be551eb5c2&id_slide=1&hook=sample:1016 n.Callbacks.j @ jquery-1.11.0.min.js:2 n.Callbacks.k.fireWith @ jquery-1.11.0.min.js:2 n.extend.ready @ jquery-1.11.0.min.js:2 K @ jquery-1.11.0.min.js:2

Share this post


Link to post
Share on other sites

exactly, that error prevents the saving of the areas. This is because a required javascript file for the module areas to work was recently removed from prestashop. There is no solution at the moment until I have time to create a new version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohhh.... Your module is the only way I found to add POI on sliding pictures.... Any possibilities to include that js file by manually to make it work until you make a new version ? That could save me! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

About Tinymce the path for PS 1.6.1.1 is changed and I think we could add Inside :

 

.\modules\homesliderpro\controllers\admin\SlidersEverywhere.php (on line 108) :

$this->context->controller->addJS(__PS_BASE_URI__.'js/admin/tinymce.inc.js');

Friendly

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. you don't need to edit your product tpl unless you want the slider in a different location from the standard prestashop hook

2. you can create a slider assign to a hook and filter for a specific product (start typing the product name and you will get a list of available products with that name)

3. shortcodes [sE:slider_name] only works in CMS pages text area not in product descriptions or short descriptions...

 

Thanks !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I now have a weird bug, without changing anything.... For what I remember!

 

I configured a slide to be shown on "top column", CMS pages only and I selected it on a cms page. Until this morning all was ok.

Now I get the slide on all CMS pages in content. And it appears twice in the cms page where I selected the slider... 

 

Not sure what to do... Someone already got this problem???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot for this great module !!! I've never seen a free slider like this before !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

About Tinymce the path for PS 1.6.1.1 is changed and I think we could add Inside :

 

.\modules\homesliderpro\controllers\admin\SlidersEverywhere.php (on line 108) :

$this->context->controller->addJS(__PS_BASE_URI__.'js/admin/tinymce.inc.js');

Friendly

 

 

that alone won't work, there is something else to change:

 

around line 1355 add the class autoload_rte:

 

 ... class="areadesc rte" ...

with:

 ... class="areadesc rte autoload_rte" ...

 

 

 

than around line 1290 remove all the following:

 

tinySetup({

selector :".rte",

plugins : "colorpicker link image paste pagebreak table contextmenu filemanager table code media textcolor anchor",

force_p_newlines : false,

forced_root_block : "",

});

 

this only on ps 1.61+

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

i use prestashop 1.6.1.1 and !Sliders Everywhere! v1.6.41 and i have a problem with carousel mode. I upload images 88x75px, i set image width 88 and heigh 75 and i try show 3 sliders in carousel. When i try start slider, width .se-wrapper = 88px and width single slide = 1/3*88.

 
Is it possible to set these values to each of the slides had original size 90px width and 80 height?
Edited by rask (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

you should upload images bigger than you want it showed and set the width of the slider as the full carousel, it will resize the images accordingly to the number of images you wanna show in your carousel.

 

so if your slider width is 300px and you show 3 images in carousel mode each image will be 100px if you want the images to be 88px the slider should be 164px

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi cant got the module to use areas, define them but in FO they not work, no mouse change.

 

Presta 1.6.1.1 lattest module 

 

Any idea?

 

 Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

that alone won't work, there is something else to change:

 

around line 1355 add the class autoload_rte:

 

 ... class="areadesc rte" ...

with:

 ... class="areadesc rte autoload_rte" ...

 

 

 

than around line 1290 remove all the following:

 

tinySetup({

selector :".rte",

plugins : "colorpicker link image paste pagebreak table contextmenu filemanager table code media textcolor anchor",

force_p_newlines : false,

forced_root_block : "",

});

 

this only on ps 1.61+

This and new path to tinymce result my plugin stop to work and I cant even change the sliders 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i see it tells

 

Uncaught ReferenceError: ad is not defined         tinymce.inc.js :21 

 

I have there sliders and pressing on them not open them and edit options is not windowed but under each other 

Share this post


Link to post
Share on other sites

check you edited correctly this part:

 

than around line 1290 remove all the following:

 

tinySetup({
selector :".rte",
plugins : "colorpicker link image paste pagebreak table contextmenu filemanager table code media textcolor anchor",
force_p_newlines : false,
forced_root_block : "",
});

 

if you removed something more or less like a parenthesis or ; it won't work

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is how looks like my customistation 

 

$ad = dirname($_SERVER["PHP_SELF"]);
$isoTinyMCE = (file_exists(_PS_ROOT_DIR_.'/js/tiny_mce/langs/'.$id_lang_default.'.js') ? $iso : 'en');
$this->_html .= '<script type="text/javascript">
var areaData = '.($jsonize ? json_encode($jsonize) : '{}').';
var tabEmptyName = "'.$this->tabEmptyName.'";
var areaTitleLabel = "'.$this->areaTitleLabel.'";
var areaUrlLabel = "'.$this->areaUrlLabel.'";
var areaButtLabel = "'.$this->areaButtLabel.'";
var areaDescLabel = "'.$this->areaDescLabel.'";
var areaStyleSimple = "'.$this->areaStyleSimple.'";
var areaStyleBlock = "'.$this->areaStyleBlock.'";
var areaColorLight = "'.$this->areaColorLight.'";
var areaColorDark = "'.$this->areaColorDark.'";
var areaColorTrans = "'.$this->areaColorTrans.'";
var areaStyleLegend = "'.$this->areaStyleLegend.'";
var areaColorLegend = "'.$this->areaColorLegend.'";
var ad = "'.$ad.'";
var iso = "'.$isoTinyMCE.'" ;
$(document).ready(function(){
manageAreas(areaData);
 
it was here 
 
})
 
</script>';
 
i move it here and commnt out it 
    
    /* tinySetup({
editor_selector :"rte",
force_p_newlines : false,
forced_root_block : "",
}); */
    
$this->_html .= (count($languages) > 1 ? '</div>' : '');
$this->_html .= '<div class="areacontrols">
 
<a class="button" href="#" id="add_area">'.$this->l('Draw Area').'</a> 
<a class="button" id="save_area" href="#">'.$this->l('Done!').'</a>
<span class="helper"><span class="help">'.$this->l('Click "Draw area" button and drag your mouse over the picture. You can move and resize the area as much as you want. Once done click "Done!"').'</span></span>
<br/>
<label>'.$this->l('Same areas for all languages?').' <input type="checkbox" name="areacrosslang" value="1"/>
<div class="helper"><div class="help">'.$this->l('If checked EVERY area from your DEFAULT LANGUAGE will be copied over for all languages!').'</div></div></label>
</div>';
/* End Fieldset Upload */
$this->_html .= '</div></fieldset>'; //end imgchooser
 
 
changed this line 
$this->context->controller->addJS(__PS_BASE_URI__.'js/admin/tinymce.inc.js');
 
and alter the class here 
 
$this->_html .= '<label>'.$this->areaDescLabel.'<textarea autocomplete="off" class="areadesc rte autoload_rte" name="areas['.$language['id_lang'].']['.$k.'][description]" >'.($area->description ? $area->description : '').'</textarea></label>';
Edited by Janekx (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I just installed this module and everything was ok. I intend to use it inside a CMS page with a short code.

When I installed it, everything worked perfect, no errors, no notices.

 

I went to the CMS page where i was supposed to insert the short code for the slider, but a warning appeared with the following text:

 

Notice on line 204 en archivo C:\Program Files\apache\htdocs\adm-co.com\modules\homesliderpro\controllers\admin\AdminCmsContent.php

[8] unserialize(): Error at offset 0 of 28 bytes

 

I have an override of the CMS class to add some information I require to the database.

 

override/classes/CMS.php

and

override/controllers/admin/AdminCmsController.php

and of course some changes in the template file cms.tpl

I have the same issue. I'm using homesliderpro ver. 1.6.4.1 with prestashop 1.6.1.1

New custom fields don't appear on CMS page, when  homesliderpro installed. I override CMS.php and AdminCmsController.php classes.

could you help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey men,
 
Awesome plugin, I was able to tweak it just to my needs, and it allowed me to create really beautiful sliders.
 
Hope you will enjoy a beer on me, and if you're ever in France, dont hesitate to call !
 
I just have one problem : I use v1.6.41, and I would like to use the areas. But so far, I couldnt make it work.
 
Here is what I did :
 
Added a slide, saved it. Then clicked on "Draw area", drew it on the thumbnail. Then in the form directly on the right, added a text, a description, and a link... But no luck, on the final slider the links arent appearing. Is there something I'm missing ?
 
Thanks very much
 
EDIT : I just went and take a look in phpMyAdmin, the areas are saved as JSON, so no problem there.

EDIT 2 : Thanks to this I found my solution !

 

 

 


Hello,
 
About Tinymce the path for PS 1.6.1.1 is changed and I think we could add Inside :
 
.\modules\homesliderpro\controllers\admin\SlidersEverywhere.php (on line 108) :
$this->context->controller->addJS(__PS_BASE_URI__.'js/admin/tinymce.inc.js');
Friendly

You sir, are a true god ! :)
  Edited by GaryHost (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for the Beer, I'm glad you found the solution, as soon as I have time I will update the module to improve the compatibility with the latest PS version and will add some new features.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue. I'm using homesliderpro ver. 1.6.4.1 with prestashop 1.6.1.1

New custom fields don't appear on CMS page, when  homesliderpro installed. I override CMS.php and AdminCmsController.php classes.

could you help me?

 

 

The overrides could be the problem, this module do that too in some way, what function you need to override? you can override only the funcions you need, this module works on the variable public static $definition for cms.php

and

public function renderForm() for adminCmsController.php

 

if you don't need those functions leave it out from your overrides, but if you need it than you have to follow those steps

 

1. uninstall the SlidersEverywhere module

2. edit homesliderpro.php about a line 168 and comment out/delete the following code:

/* Sets up fake tab to override CMS content Tab */
			$tab = new Tab();
			$tab->class_name = 'AdminCmsContent';
			$tab->id_parent = Tab::getIdFromClassName('AdminPreferences');
			$tab->active =  false; //this is a override not a real tab we just create it to insert our controller
			$tab->module = $this->name;
			$tab->name[(int)(Configuration::get('PS_LANG_DEFAULT'))] = $this->l('CMS');

			if(!$tab->add())
				return false;

3. edit homesliderpro.php about a line 272 and comment out/delete the following code:

$tab = new Tab(Tab::getIdFromClassName('AdminCmsContent'));
			if ($tab->delete()){
				// restore original CMS tab 
				$tab = new Tab(Tab::getIdFromClassName('AdminCmsContent'));
				$tab->active = true;
			};

4. now you can install again the module, you will lose the CMS functionality (shortcodes and custom hooks will keep working in cms pages anyway)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The overrides could be the problem, this module do that too in some way, what function you need to override? you can override only the funcions you need, this module works on the variable public static $definition for cms.php

and

public function renderForm() for adminCmsController.php

 

if you don't need those functions leave it out from your overrides, but if you need it than you have to follow those steps

yes, I need to override renderForm() function. Thank you for explanation. Will do  it soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone, I'm trying this module and I would like to see the images in a different way to a slider. It's possible to have a thumbnails gallery, with all the products? I would like to have it like on a grid, and when you click on a thumbnail it expand his size.

I hope I explained correctly. Sorry for my english

 

Tanks.

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I just downloaded the module and installed it as per the instructions. I have also checked via FTP to ensure that the folders are there and they are.

 

When I click the ENABLE button is seems to do something but the button does not change to "DISABLE".

 

If I go into the "configure" option, I receive the following error".

 

I have reinstalled the module numerous times with the same result....

 

You do not have permission to configure this module.

 

Also, if I select "Preferences/SildersEverywhere" I receive the following error:

 

Controller not found

 

When I try to uninstall it via the module menu, I receive the folowing error:

 

This module has already been uninstalled: homesliderpro

 

I am using 1.6.0.9 of Prestashop and NOT the default theme...

 

Regards

Greg

Edited by lateral (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Misthero,

 

Thanks for the quick reply.

 

I enabled debug mode and disabled all of the caching etc and have managed to install the module correctly and have started to "play around" with it.

 

I have a quick question, I am currently using the Prestashop Image Slider module and would like to use your Sliders Everywhere module instead....how do I actually implement this?

 

Thanks\Regards

Greg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys and many thanks for this great module, misthero. All seems to be working fine after installation and placing the first slider however I don't seem to be able to add more sliders. I mean I can create them but don't see a way to upload slides to them. When I click the "tab of the second slider with ! at the end" nothing happens. Tried in Safari and Firefox and still the same. Am I missing something? How to switch between sliders and upload slides?

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you have any javascript errors?

ReferenceError: Can't find variable: ad
tinySetuptinymce.inc.js:20
(anonymous function)tinymce.inc.js:56
jjquery-1.11.0.min.js:1:27141
fireWithjquery-1.11.0.min.js:1:27950
readyjquery-1.11.0.min.js:1:29794

 

Kjquery-1.11.0.min.js:1:30133

Share this post


Link to post
Share on other sites

Small adwice.

 

After you install this modul..

 

If you get problem that you cant see modul in your modul list and can't even find it with modul-search engine.

 

Reason for that is that instruction says that modul name is "SlidersEverywhere" BUT correct name is "!Sliders Everywhere!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Great module! I works perfectly.

I have a specific need : I'dl like to have a slide in the header.

I have a slider that works, but the website is in width : 100%.

The slider is in width 1200px.

How can I change this width to have a width:100%?

 

(My english is so bad, I don't know if my question is clear...)

 

Thanks for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

ReferenceError: Can't find variable: ad
tinySetuptinymce.inc.js:20
(anonymous function)tinymce.inc.js:56
jjquery-1.11.0.min.js:1:27141
fireWithjquery-1.11.0.min.js:1:27950
readyjquery-1.11.0.min.js:1:29794

 

Kjquery-1.11.0.min.js:1:30133

 

The extended tinyMCE was causing the issue. I restored it to the original one and the sliders everywhere module works great now. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

The module works great for a time but I don't know what I touched that breaks the upload of new slides. The Done! and Draw Area does nothing.

 

I have enabled de dev mode without caches and doesn't appears any error, not in the js console of firebug either. 

 

I'm a bit loss, where can I look in order to debug the problem ?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I have 2 issues with this module after upgrading Prestashop from 1.6.0.14 to 1.6.1.2:

 

1) All slides disappeared from Admin, but they are still visible in front office, hence I can't edit/manage them

 

2) The save button on the Configuration page it sends me to the Dashboard, hence doesn't save anything.

 

I already tried to reinstall the module, no luck.

 

 

Max

Share this post


Link to post
Share on other sites

The extended tinyMCE was causing the issue. I restored it to the original one and the sliders everywhere module works great now. Thanks

 

thankyou for reporting it :)

 

Hi,

 

The module works great for a time but I don't know what I touched that breaks the upload of new slides. The Done! and Draw Area does nothing.

 

I have enabled de dev mode without caches and doesn't appears any error, not in the js console of firebug either. 

 

I'm a bit loss, where can I look in order to debug the problem ?

 

Thanks

 

if draw area button doesn't work you have a javascript error for sure, you need to keep the console open while reloading the page

 

Hi

I have 2 issues with this module after upgrading Prestashop from 1.6.0.14 to 1.6.1.2:

 

1) All slides disappeared from Admin, but they are still visible in front office, hence I can't edit/manage them

 

2) The save button on the Configuration page it sends me to the Dashboard, hence doesn't save anything.

 

I already tried to reinstall the module, no luck.

 

 

Max

 

check for javascript errors like the 2 people who posted before you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

check for javascript errors like the 2 people who posted before you.

 

No javascript errors at all (checking with Chrome Developer console).

Share this post


Link to post
Share on other sites

if the save button sends you to the dashboard I'm pretty sure there is a javascript error because if javascript is working it will prevent any browser reload since there is a function that creates an ajax request preventing the button from loading any page. So either there is an error or the javascript is not loaded at all.

 

you should keep the console open while loading the slidersEverywhere admin page.

 

also enable the prestashop developer mode to check if there is any other kind of issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm loving your module, my congratulations.

However Im missing a feature for rounded corners, and border colors. Have you planned it?

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed the slider everywhere on my prestashop 1.6 and it work fine but there is a problem that the slider in in the product page and that's not good for me.

 

 

How can I fix this?

 

 

 

Thanks

post-1073587-0-41932000-1446770857_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, in love with the slider.. Great work !!

 

Was just wondering could we give a kind of tabbed look in the slider, like in the following image

 

 

post-970742-0-03965300-1446830774_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

No javascript errors at all (checking with Chrome Developer console).

Hi magically the save button now works... :o

 

But I still have the first problem: after the upgrade all slider disappeared, any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

you upgraded directly (overwriting without uninstalling) or you uninstalled and than reinstalled the new version?

 

also what version did you had before upgrading?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I upgraded Prestashop without disabling Sliders Everywhere module. Is it the problem?

I still have a DB backup if it can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok that doesn't matter, I understood you upgraded the module itself. You can upgrade prestashop without disabling, anyway if you can check if the module tables have data or it has been erased or something. Did you enabled developer mode?

 

it is very strange you see the sliders on front office but not in backoffice, the database queries are the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites