Jump to content

Recommended Posts

@gius3pp3

 

it is not slider issue. It is your point of usage. Till now all people are able to user uslider revolution without any issue. all premium theme use. If our support is not good and slider revolution not meet there requirement. We will not cross 700 sale withing short time.

 

In prestashop default theme you can set the slider in displayTopColum or displayHome or displayTop column. if any one hooked that displayTop colum your slider must need to set the slider revolution z-index. Which you can set from module settings. Slider revolution settings give you the way you can do.

 

this may help you

 

http://www.themepunch.com/home/plugins/wordpress-plugins/revolution-slider-wordpress/unlimited-height/

 

Hello

Where can we adjust the z-index in the slider settings? I can't find it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Prestashopers & Sliders Revolutioners,

 

I like this module. I can do many things with images and this is good for my brand, but I don't know too much code.

Maybe you can help me.... I would like that the slider revolution be my index page with full screen, put some menus for link the blog, the shop

and other pages.

 

Can I do this?

It's easy?

 

Thanks,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi 

i installed the revolution slider in PS 1.6

i need to add button in the slider , like (  buy now ),from that button bring me to specific link ,

i the documentation provided from envato , is not complete explanation about this config

pls bring complete information about step to follow and made this config

thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@miquelpujol  you can found many video tutorial , take a look that hope you are able to figure out how to use revolution slider

where you can find the videos ???

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, i am using Revo 4.6.5, but i had one problem. I don´t see google fonts in slider preview. In font office it is working right. Any help ? Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kaper

 

Where you didn't saw in slider preview back end or front end. Did you use punch font to add that.

 

@Delphsoft

 

You need to add a layer then inside the layer you can add your custom html , or  follow this documentation. We have explain all things , please see the documentation http://smartdatasoft.com/doc/ps/revolution/#layer-text-html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes i am using Punch font to add fonts. I don´t see it in BACK END.

In FRONT End i see them fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kaper

 

Where you didn't saw in slider preview back end or front end. Did you use punch font to add that.

 

@Delphsoft

 

You need to add a layer then inside the layer you can add your custom html , or  follow this documentation. We have explain all things , please see the documentation http://smartdatasoft.com/doc/ps/revolution/#layer-text-html

thanks for your prompt response 

as you can see in the image attached im using a different version of sliderrev

when i configure the button , this appear in BO config 

but at the moment to show in FO not appear in front of image , this image layer have transparent configuration

and solid colored , but not working well 

Edited by Delphsoft (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Slider Revolution Prestahopers !!!

 

Someone with Prestashop 1.6.0.9 and Slider Revolution?

 

I'm with issues with my slider revolution and Prestashop and I'm arriving to desesperation:

 

-When I insert a link in a slide, I can't save his settings (the color, font, ...)

-I can't able the hover effect of text.

-When I use multilanguages, the menu in the slide list for choose languages is out the screen.

 

Someone with the same problems and same version of PS?

I'm stopped with my website !!!!

 

Advanced thanks,

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@miquelpujol

 

If you have purchase revolution from codecanyon , please ticket in our support system. http://support.smartdatasoft.com , i will take a look your issue. the url do not save may be your magic qoute gpc is enable, so html text is not able to insert in side he button.

 

-- to hove effect of text is not possible. you need to add custom css class there which you have to insert in slider settings custom css box.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've found here...

hi 

in my BO Slider admin , i dont have the button config Insert Meta, only Have Insert Button

and the button inserted appear in back of image background , is not visible in the web  how can i do appear in front correctly , ???

http://ballchair.com.ar/?live_configurator_token=4b06066cb91a4469cbd83c3826c07990&id_employee=1&id_shop=1

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for your prompt response 

as you can see in the image attached im using a different version of sliderrev

when i configure the button , this appear in BO config 

but at the moment to show in FO not appear in front of image , this image layer have transparent configuration

and solid colored , but not working well 

 

thanks for your prompt response 

as you can see in the image attached im using a different version of sliderrev

when i configure the button , this appear in BO config 

but at the moment to show in FO not appear in front of image , this image layer have transparent configuration

and solid colored , but not working well 

as you can see i ready add the slider button link 

http://ballchair.com.ar/

in the first slider i have the button comprar ahora , but i cant made click on it , its without function

this is the text inside config button as you explain in your tutorial link 

<a href='http://ballchair.com.ar/7_go-pro' class='tp-button blue small'>Comprar Ahora</a>

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Delphsoft

 

are you using our latest version 4.6.4+ as that features include from 4.6.4 and which work only 1.6.x prestashop

Revolution Slider. v4.6.4 - por smartdatasoft

im using PS 1.6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revolution Slider. v4.6.4 - por smartdatasoft

im using PS 1.6

as you can see i ready add the slider button link 

http://ballchair.com.ar/

in the first slider i have the button comprar ahora , but i cant made click on it , its without function

this is the text inside config button as you explain in your tutorial link 

<a href='http://ballchair.com.ar/7_go-pro' class='tp-button blue small'>Comprar Ahora</a>

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Delphsoft

 

You button in front end have not correct url, please asked your theme developer to help you, i think you got the slider with theme. they can help you our button work fine. in slider you can view our perfect um theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Delphsoft

 

You button in front end have not correct url, please asked your theme developer to help you, i think you got the slider with theme. they can help you our button work fine. in slider you can view our perfect um theme.

why i should ask to the theme developer you provide the module , the url its as you provide tutorial , 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Delphsoft

According to the licence policy if your theme developer include plugin with stock item they are responsible for support those module which they include. To got support from our end you need to purchase regular licence from codecanyon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, i am using Revo 4.6.5, but i had one problem. I don´t see google fonts in slider preview in BACK OFFICE. In font office it is working right. Any help ? Thanks !

@smartdatasoft

I don´t received any answer on this. Can you please help me  with this issue ? Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kaper

Open ticket in our support system with your site information , we will investigate that what is the issue behind that. Till now we do not found any issue like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Delphsoft

 

are you using our latest version 4.6.4+ as that features include from 4.6.4 and which work only 1.6.x prestashop

 

Hi,

 

What difference there's between 4.6.4 and 4.6.4+?

My problems would arrange with higher version?

 

Thanks

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Slider Revolutioners Prestashopers,

 

I've a simply questions about slider revolutions. Maybe someone knows the answers...

 

I would like make a menu with 3 languages in the slider...

-Can I make in static slide or have to be a normal slide?

-How I translate the link text or I've create three slides and link wich other with text?

-There's a way for choose automaticly the language of internet navigator the same way

prestahsop make without slider?

 

Thanks advance,

Edited by miquelpujol (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@miquelpujol

 

Please study revolution slider you are able to stop slider transition. From revolution settings you need to enable multilanguage option after save you will see a language icon in your slider edit section. after that select langauge and edit your need. Please see our documentation and themepunch site about revolution usage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I create a slide with three languages. The structure is a general slide with three others slides language inside.

But in every slide language I want more than one images background and I can't.

 

How I can do?

 

Thanks,

Edited by miquelpujol (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Prestashopers,

 

Someone knows how I can insert a image on slide as a external link?

I want insert a social media links with images, but I can't or I don't know...

 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I encounter an issue with 4.6.4 release of the slider; In my autoresponsive slider (960x240) with Unlimitied height :on, force full width : on, the slide image (which match the slider size =960px x 240px) is cropped at top and bottom in BO while in BO I can see the entire image. Does anyboby got this issue ? (I've already opened a support case, without any solution at this time)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello every one!

I have a problem with my slider. 

I bought new presta theme (supershop) , and this theme include your slider for free. When I updated slider it's ok. But when I did a hook on home page , it's dont working. I don't see my slider on home page. Have you any idea about this promleb? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ученица

 

It may be two reason. one your theme other do not use prestashop standard hook, they may be edit the slider to add there hook. manually last version. one you update your old hook gone.

 

Check which hook your theme used for slider. Add that hook from revolution hook system and assign the slider in that hook from slider settings.  http://smartdatasoft.com/doc/ps/revolution/#custom_hook_create

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ученица

 

It may be two reason. one your theme other do not use prestashop standard hook, they may be edit the slider to add there hook. manually last version. one you update your old hook gone.

 

Check which hook your theme used for slider. Add that hook from revolution hook system and assign the slider in that hook from slider settings.  http://smartdatasoft.com/doc/ps/revolution/#custom_hook_create

 

Thank u a lot! I did it.

But now I have a new small problem. U can see on screenshot. I did position  "left", but nothing changed. 

7079972.png

Edited by Ученица (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello.

 

I have one simple question : how to have a border (1px, color #555) in a slider ?

I did not find it in the slider configuration.

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, with Wordpress I have this option :

 

1434454388-edit-staticglobal-layers.jpg

 

I want to create menu for slides and “Static Layers” will remain visible at all times on top of other slides as they change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I have a still image on a slide.

How should I configure the slide so that the width size of the image adapt to the device (i.e the width is reduced when i use my iPhone) ?

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

I have a problem with the Revolution Slider prestashop module when I try to adda new slide I have an error message displayed : 'Ajax Error !!! parsererror '.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello. I have RevSlider. When i have activated mulistore the plugin it does not work in the sub-store.
We have a slider imported from the main store with fullwith, and does not appear. Its really supported the function of multistore in your plugin? How can we make it work?

In the main store works, in sub-store does not work.

Can you help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello!

 

I have tried to set the template on prestashop 1.6.1.1

I click to refresh the page and see it:

 

Fatal error: Class rev_db_class contains 1 abstract method and must therefore be declared abstract or implement the remaining methods (DbCore::getAll) inP:\home\eurocaperts\www\modules\revsliderprestashop\inc_php\revslider_db.class.php on line 583

 

How to solve the error?

 

Code revslider_db.class.php

<?php





class rev_db_class extends DbCore{

    public static $wpdb;

    public $mysqli,$dbh;

    public $prefix;

    public function __construct() {

        $dbname = self::$_servers[0]['database'];

        $dbhost = self::$_servers[0]['server'];

        $dbuser = self::$_servers[0]['user'];

        $dbpass = self::$_servers[0]['password'];

        $this->prefix = _DB_PREFIX_;

        $this->mysqli = $this->dbh = new mysqli($dbhost, $dbuser, $dbpass, $dbname);

        

        if (mysqli_connect_errno()) {

            printf("Connect failed: %s\n", mysqli_connect_error());

            exit();

        }

    }

    public function _real_escape( $string ) {

            if ( $this->dbh )

                    return mysqli_real_escape_string( $this->dbh, $string);



            //$class = get_class( $this );

            //_doing_it_wrong( $class, "$class must set a database connection for use with escaping.", E_USER_NOTICE );

            return addslashes( $string );

    }

    public function _escape( $data ) {

        if ( is_array( $data ) ) {

                foreach ( $data as $k => $v ) {

                        if ( is_array($v) )

                                $data[$k] = $this->_escape( $v );

                        else

                                $data[$k] = $this->_real_escape( $v );

                }

        } else {

                $data = $this->_real_escape( $data );

        }



        return $data;

    }

    

    public function query($sql){

        if($query = $this->mysqli->query($sql))

           return $query;

        

        return FALSE;

    }

    public function _update($table, $fields, $where){

        $sql = "UPDATE {$table} SET ";

        $c = 0;

        foreach($fields as $key => $val){

            if(gettype($val) === 'string')

                $val = "\"".addslashes($val)."\"";

            if($c > 0)

                $sql .= ', ';

            $c++;    

            $sql .= "{$key}={$val} ";

        }

        $c = 0;

        $sql .= "WHERE ";

        if(!is_array($where))

            $sql .= $where;

        else{

            foreach($where as $k => $w){

                if($c > 0)

                    $sql .= " AND ";

                $c++;

                if(gettype($w) === 'string')                

                   $sql .= "{$k}='{$w}'";

                else {

                   $sql .= "{$k}={$w}"; 

                }

                

            }

        }

        //echo $sql;

        

        return $this->query($sql);        

    }

    

    public function update($table, $data, $where = '', $limit = 0, $null_values = false, $use_cache = true, $add_prefix = true){

        return $this->_update($table,$data,$where);

    }

    public function _insert($table, $fields){

        $sql = "INSERT INTO {$table}";

        

        

        $cols = array_keys($fields);

        //var_dump($cols);

        if(!empty($cols))

            $sql .= '('.implode(',',$cols).')';

        

        $sql .= " VALUES(";

        $c = 0;

        foreach($fields as $key=>$val):

            $c++;

            if($c>1)

                $sql .= ',';

            

            if(gettype($val) == 'string')

                $val = "\"".addslashes($val)."\"";

                

            $sql .= "{$val}";

            

        endforeach;

        $sql .= ')';

        

        if($this->query($sql))

            return $this->mysqli;

        

        return FALSE;

    }

    

    public function insert($table, $data, $null_values = false, $use_cache = true, $type = 1, $add_prefix = true){

        return $this->_insert($table,$data);

    }

    

    public function get_object_result($query){

        $results = array();

        $c = 0;

        while($res = $query->fetch_object()){

            $results[$c] = array();

            $results[$c] = $res;

            $c++;

        }

        return $results;

    }

    public function get_array_result($query){        

        $results = array();

        $c = 0;

        while($res = $query->fetch_assoc()){

            $results[$c] = array();

            $results[$c] = $res;

            $c++;

        }

        return $results;

    }

    

    public function get_var($sql, $assoc = OBJECT){

        $query = $this->query($sql);

        if(!$query) return false;

        $results = array();

        if(!$assoc){

            $results = $this->get_object_result($query);

        }

        else{

            $results = $this->get_array_result($query);

        }        

        if(preg_match('/^([SsEeLlEeCcTt]+) ([\w\_\d\*\(\)]+)(,|)/', $sql, $match)){

                $var = $match[2];

                

                if(!empty($results) && isset($results[0]->$var)){



                    if(!$assoc)

                        return $results[0]->$var;

                    else

                        return $results[0][$var];

                }

        }

        elseif(preg_match('/(\'|\")([\w\_\d]+)?(\'|\")/', $sql, $match) ){

                $var = preg_replace('/\'\"/', '', $match[2]);

                

                if(!empty($results)){



                    if(!$assoc){                        

                        $arr = get_object_vars($results[0]);                        

                    }

                    else{

                        $arr = $results[0];

                    }

                    $arr = array_values($arr);

                    return isset($arr[0]) && $var === $arr[0] ? $arr[0] : false;

                    

                }

                

        }

        

        //var_dump($results);

        

        

        

        

    }

    public function get_row($sql, $assoc = OBJECT){

        $query = $this->query($sql);

        if(!$query) return false;

        $results = array();

        if(!$assoc){

            $results = $this->get_object_result($query);

        }

        else{

            $results = $this->get_array_result($query);

        }

        if(isset($results[0]))

            return $results[0];

        

        return false;

        

    }    

    public function get_results($sql, $assoc = OBJECT){        

        $query = $this->query($sql);        

        if(!$query) return false;

        

        $results = array();

        if(!$assoc){            

            $results = $this->get_object_result($query);                

        }

        else{

            $results = $this->get_array_result($query);

        }

        if(!empty($results))

            return $results;

        

        return false;

    }

    

    public function connect(){}



	/**

	 * Close a connection

	 */

    public function disconnect(){

        

    }



	/**

	 * Execute a query and get result resource

	 *

	 * @param string $sql

	 * @return mixed

	 */

    protected function _query($sql){}



	/**

	 * Get number of rows in a result

	 *

	 * @param mixed $result

	 */

    protected function _numRows($result){}



	/**

	 * Get the ID generated from the previous INSERT operation

	 */

    public function Insert_ID(){}



	/**

	 * Get number of affected rows in previous database operation

	 */

        public function Affected_Rows(){}



	/**

	 * Get next row for a query which doesn't return an array

	 *

	 * @param mixed $result

	 */

        public function nextRow($result = false){}



	/**

	 * Get database version

	 *

	 * @return string

	 */

        public function getVersion(){}





	/**

	 * Returns the text of the error message from previous database operation

	 */

        public function getMsgError(){}



	/**

	 * Returns the number of the error from previous database operation

	 */

        public function getNumberError(){}



	/* do not remove, useful for some modules */

        public function set_db($db_name){

            

        }

	

        public function getBestEngine(){}

        

        public static function rev_db_instance(){

            if(self::$wpdb === null)

                return new rev_db_class();

            

            return self::$wpdb;

        }

    

}



//$wpdb = new rev_db_class();



Edited by Alexus555 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Alexus555

 

this is a bug of Prestashop 1.6.0.11 , follow this to solve this. 

You can find fix on PrestaShop GitHub respository here: https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/9e27137fc1f1d57d4da9fc3fc1a63bba23c9a422
You need to download these two files:
– /controllers/admin/AdminTranslationsController.php
– /classes/Translate.php
Copy these files to proper folders in your PrestaShop installation, AdminTranslationsController to /controllers/admin/ and Translate.php to /classes/. Replace old files.

ref:: Prestahome

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi smartdatasoft,

 

Could you please replace all the callings of ob_end_clean() function with ob_clean() (what is actually function that should be used) in your module?

 

ob_end_clean() function turns off output buffering which means the whole PrestaShop output buffering is broken (and many modules stop working).

 

The affected files are following:

modules/revsliderprestashop/revsliderprestashop.php
modules/revsliderprestashop/inc_php/revslider_operations.class.php
modules/revsliderprestashop/inc_php/revslider_output.class.php
modules/revsliderprestashop/inc_php/framework/base_admin.class.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

inweb

 

which module break for our revolution can you describe more details. Revolution slider is used over 20,000 site in Prestashop including Premium theme. Till now we never got any report that it break Prestashop.

 

So please open ticket in our support with your module details and what is the issue we will take a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It breaks all the modules that work with output buffering. By using ob_end_clean() in combination with ob_clean() function you discard not only the current buffer but clean the one that is below that buffer (PrestaShop's output buffer).

 

Please see the PHP documentation for details: http://php.net/manual/en/function.ob-end-clean.php.

 

You can leave everything as is but remove calling of ob_clean() before ob_end_clean() function.

 

Search:

ob_clean();
ob_end_clean();
Replace with:

ob_end_clean();
In revsliderprestashop/revsliderprestashop.php, revsliderprestashop/revslider_output.class.php and revsliderprestashop/revslider_operations.class.php files (applies to 4.6.9 version of this module). Edited by inweb (see edit history)
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

We've updated the last post with the exact instructions how to fix this problem (the original post was not accurate in details). In short: you have to start and discard/clean the same amount of buffers you've started.

Edited by inweb (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I have a multistore prestashop site and in one of them the Slider Revolution doesn't show anything.  It gives me this error...

 

"Uncaught ReferenceError: revslider_showDoubleJqueryError is not defined"

 

When I look at the module everything seems fine. 

 

Can you help me please?

 

Tx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Did you find revolution slider with any theme or you have purchase from codecanyon. The module which we developed was revsliderprestashop, other people may user revolution code js in there theme by there custom framework.

 

If you purchase our module revsliderprestashop from codecanyon please open ticket in our support site ( https://smartdatasoft.zendesk.com) with your site information. We will investigate that at the morning. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

IF you got that with any theme , please check you have use 4.6.9 version from your theme. asked your theme developer to debug for there theme. It was there responsibility to give support those module which they distribute there theme.

 

I think there is some other js related issue in your theme or other module. Revolution have not issue stop work. It is well tested and used 1000+ user without any issue.

 

share your site url. i may try to point you the issue .

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,
where to buy Slider Revolyution for prestashop 1.6?
on codecanyon
it is no longer available for purchase.
Thank you.
 
RE from developer smartdatasoft

Feb 11, 14:35

We are pleased to inform you that our revolution slider 5.0 is released in Prestashop Marketplace

http://addons.prestashop.com/en/sliders-galleries/21252-slider-revolution.html

Edited by riedel (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi,
where to buy Slider Revolyution for prestashop 1.6?
on codecanyon
it is no longer available for purchase.
Thank you.
 
RE from developer smartdatasoft

Feb 11, 14:35

We are pleased to inform you that our revolution slider 5.0 is released in Prestashop Marketplace

 

 

Good to know, maybe smardatasoft find some minutes and put some info about new version to codecanyon? It's be very informative.

I give simple sample from life:  You want to go to your everyday shop just for milk and bread. On door, where shop must be, there no info- just closed. And the store is just around the corner :rolleyes:  and owner thinks- "Where all my customers?" :D 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, when using this module and creating a new slide, I always have to upload a new image even if in the gallery it is there already from using it for another language (I try to select the iage and to press insert, but nothing happens). I dont think it is a good idea to upload the same image several times (one for each language). 

Any thoughts on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I have implemented a YouTube video in my second slide and it does not automatically start as I configured it. Does anyone found similar issue?

 

And other question, do the ones who bought the plugin in CodeCanyon can have access to upgrades?

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello i just bought your module, it's awesome !

 

but when i want to add some "actions" in the layer (animation > when mouse enter, change layer)

i got a "JS_Def" 

 

Is there any setting to make with prestashop ? :(

 

post-1252089-0-51819000-1464705639_thumb.pngpost-1252089-0-60169100-1464705634_thumb.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Im using a youtube video on a slide, on the setting the autoplay and the mute dose not have any effect on the slide. Something strange is that only after 2 loops the video runs the autoplay but without the mute. Hope you can help me. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a problem with revolution slider, I could not upload an image. How to handle it? I'm using Prestashop 1.6.0.6 with the theme of pos_sagitta. Another problem I use the services of a friend to build my web store, so I do not know about the license, while my friend was not there.

 

Note : Revolution Slider 4.2.2.

Let me thank you for help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i have a question about slider is it possible to hook it above the tabs new and featured on homepage?
I now have it under thetabs and can't figure it out how to hook it above them.slider.png

Edited by Grany (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I've just bought your slider for a client.

I wanted to know is this planed to support multi languages and when is it planed ?

 

Thx for your answers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I installed TrailMix template for a client and Revolution Slider module is part of it, the problem is that it doesn't show up in home page at all... I selected displayHome in the hook dropdown menu while configuring the module, but nothing.

I also tried to translplant the module to some other hook , nothing.

 

What else is needed to see this module in home page?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

How can we enable the carousel mode so we can touch it on mobile and see the banner moving together with the finger?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I got the last revolution modul version  which is ok for  PS 1.7  , but what I really need is a version for Ps 1.6,  , I was wondering if somebody can help me to exchange the modules privatly if those types of actions are allowed of course. thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, comprolo said:

Hi, I got the last revolution modul version  which is ok for  PS 1.7  , but what I really need is a version for Ps 1.6,  , I was wondering if somebody can help me to exchange the modules privatly if those types of actions are allowed of course. thank you.

Hey, if it is allowed, I can do that. Email me at hh-services@outlook.com

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I have your module with a theme that I bought and I have a problem. I can't upload an image.

I get this Error: Cannot redeclare deleteDir() (previously declared in /var/www/vhosts/domainname/httpdocs/modules/revsliderprestashop/include/filemanager/include/utils.php:113)

Also when I'm going to upload an image i see like the image that I send you.

 

Can you please hlep me?

slider problem.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More