rafy Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Salut! Am urmatoarea problema: Am instalat prestashop 1.5.6.1 cu 2 module de plata: -ramburs -payu Am activat onepage checkout. Imi spune ca nu exista modalitati de plata active. Am verificat in admin, ambele module sunt active. Am trecut inapoi in checkout cu 5 pasi, aceeasi problema ... sunt perplex? Are cineva vreo idee? Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 sunt multe, dar daca nu vedem , nu spunem nici una, verziune linkul la magazin etc ca si pot pune o intrebare de ce mia disparut pagina de start?? stii sa raspunzi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafy Posted January 16, 2014 Author Share Posted January 16, 2014 versiune de presta am spus deja magazinul este: www.cri8.ro/adidasi (e in teste) versiune modul COD: 0.4 - nativ presta 1.5.6.1 modul payu: http://addons.prestashop.com/en/payments-gateways-prestashop-modules/6873-payu-romania-payuro.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 am facut un cont cucu bau, vezi ca am impresia ca platile nu sunt definite pentru vizitator guest etc la grupuri sau vezi si la transortatori trebuie sa fie definita plus si eu din romanioa sa am acces la aceste plati in aceste trei locuri sa te uiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafy Posted January 16, 2014 Author Share Posted January 16, 2014 salut! am atasat un print-screen cu permisiunile.. am activat si modulul cec - merge fara probleme din cate vad COD are o problema cu moneda ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts