jarwol Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Podczas wysyłania komentarza wyskakują 3 błędy. Nie wiem gdzie leży problem ponieważ wszystkie ustawienia wyglądają na porpawne. Szablon Alysum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 możesz podać adres do sklepu? pare razy już ten problem rozwiązałem, tylko gdzięś na angielskim forum trudno mi teraz odnaleźć te tematy, dlatego łatwiej będzie jak podasz url do sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarwol Posted January 13, 2014 Author Share Posted January 13, 2014 (edited) Dostęp do sklepu jest tylko przez moje IP. Jeżeli możesz to podaj IP w prywatnej wiadomości i udziele dostęp. Edited January 13, 2014 by jarwol (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarwol Posted January 13, 2014 Author Share Posted January 13, 2014 Ewentualnie wyślę adres w prywatnej wiadomości, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 przesłałem IP, niestety - jest one dynamiczne, więc może się zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomato99 Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 jak możesz vekia podaj rozwiązanie tutaj, również mam ten problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Też to miałem ale już nie pamiętam co zrobiłem. Jeden z tematów gdzie ogarniają ten problem to:http://www.prestashop.com/forums/topic/240868-product-comments-error/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 moje ip zdążyło się już kilka razy zmienić, nie dostałem jeszcze wiadomośći, niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarwol Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 (edited) Problem rozwiązałem następująco. Nadpisałem plik z \themes\default\modules\productcomments\productcomments.tpl do \themes\moj_szablon\modules\productcomments\ Edited January 17, 2014 by jarwol (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortens Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 u mnie na stronie tez mam problem z komentarzamy aczkolwiek tylko 1 komewncik ( pierwszy) może dodać jaki kolwiek użytkownik... nie ma opcji by dodać kolejny komentarz i tak jest dla rożnych uzytkowników oraz produktów. ( Wszedzie max. 1 koment.) Zna ktos rozwiązanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Dobrze jest sprawdzić wersję modułu. Miałem ten problem w prestashop 1.5.5 (wersja modułu 2.3) - więc zainstalowałem moduł komentarzy z Presty 1.5.6.1 (wersja 2.4) i problem sam ustąpił. Po aktualizacji sklepu do 1.5.6.1 dalej wszystko było OK. Wczoraj wyszła aktualizacja tego modułu do wersji 2.8 i po zaktualizowani komentarze znów w sklepie przestały działać, więc wróciłem do wersji 2.4 i wszystko jest ok. Moduł 2.4 można wyciągnąć z instalki sklepu 1.5.6.1 do pobrania na stronie Presty Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortens Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 AHa, ja mam PrestaShop™ 1.5.4.1 od początku i nie chce aktualizować jej bo mam wszystko wmiare pokonfigurowane pod siebie i nieco szablon zmieniony ale te komentarze to może moglbys podesłać mi modul ?? skoro go masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Tutaj link do pobrania pełnej instalki Presty 1.5.6.1 www.prestashop.com/pl/pobranie Pobierz i w niej będzie ten właściwy moduł: prestashop/modules/productcomments... Tylko nie wiem jak się zachowa w 1.5.4.1 - na wszelki wypadek zrób sobie kopię tego który masz teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortens Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 (edited) Dzieki, sprawdziłem to i wersja modułu z nowszej presty nie działa w starszej ( wogole sie strona przedmiotu nie wczytuje) ale po update na jeszcze nowsza wersję 2.8 działa poprawnie ale problem z dodaniem kolejnego komentarza NIE znikł więc jestem w punkcie wyjścia ;p Edited January 18, 2014 by mortens (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valeri.nikol Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 (edited) Witam, mam problem z dodawaniem komentarze. Wyskakuje: tytol, komentarz, nazwa klienta nieprawidlowy. po prostu nie daje komentarze. Prubowałem róznie. Jestem poczatkujacym i moze gdzies czegos nie zauwazam. Mam prestashop 1.5.6.2 a modul nowsza wesja. Moze ktos mial podobne problemy i rozwiazał. Prosze o pomoc. Juz tydzien w tym grzebę i nie moge dojsc do rozwiazania problemu. Tytuł jest nieprawidłowy Komentarz jest nieprawidłowy Nazwa klienta jest nieprawidłowa Produkt nie został znaleziony - See more at: http://brasilnatural.pl/pl/olejki-eteryczne/115-olejek-eteryczny-z-zielonej-mandarynki-10-ml.html#sthash.HUwrSI6F.dpuf Edited December 2, 2014 by Valeri.nikol (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 (edited) Witam, mam problem z dodawaniem komentarze. Wyskakuje: tytol, komentarz, nazwa klienta nieprawidlowy. po prostu nie daje komentarze. Prubowałem róznie. Jestem poczatkujacym i moze gdzies czegos nie zauwazam. Mam prestashop 1.5.6.2 a modul nowsza wesja. Moze ktos mial podobne problemy i rozwiazał. Prosze o pomoc. Juz tydzien w tym grzebę i nie moge dojsc do rozwiazania problemu. Tytuł jest nieprawidłowy Komentarz jest nieprawidłowy Nazwa klienta jest nieprawidłowa Produkt nie został znaleziony Odinstaluj ten najnowszy moduł (masz wersję 2.9.1) i zainstaluj starszy w wersji 2.3 (jest w instalce: 1.5.5.0 i 1.5.6.0), jeżeli nie zadziała to następny 2.4. (jest w instalce 1.5.6.1) Po zmianie na starą wersje powinno być OK Edited December 2, 2014 by PMaster (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valeri.nikol Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Odinstaluj ten najnowszy moduł (masz wersję 2.9.1) i zainstaluj starszy w wersji 2.3 (jest w instalce: 1.5.5.0 i 1.5.6.0), jeżeli nie zadziała to następny 2.4. (jest w instalce 1.5.6.1) Po zmianie na starą wersje powinno być OK Prubowalem, broblem nadal taki sam Moze cos jescze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Próbowałeś usunąć moduł przed instalacją nowego? W sklepie cały czas masz wersję 2.9.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valeri.nikol Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Prubolalem jescze raz wersje 2.3 i tak samo. Moze jest jescze jakas wersja albo moze gdzie indzej powinenem szukac problemu?? Title is incorrect Comment is incorrect Customer name is incorrect Product not found - See more at: http://brasilnatural.pl/pl/glowna/79-httpbrasilnaturalpllang79-mydlo-nagietkowe-100-ghtml.html#.dpuf Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Spróbuj jeszcze z modułem w wersji 2.4. On jest w instalce 1.5.6.1 - też wcześniej odinstaluj stary moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valeri.nikol Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 (edited) Dziekuje za sugestje pomoc ale ten sam problem Tytuł jest nieprawidłowy Komentarz jest nieprawidłowy Nazwa klienta jest nieprawidłowa Produkt nie został znaleziony - See more at: http://brasilnatural.pl/pl/glowna/77-balsam-do-ciala-biomas-do-sul-biomy-poludnia-brazylii-240-ml.html#.dpuf Edited December 2, 2014 by Valeri.nikol (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nie mam pomysłów ale tu masz linka: http://www.prestashop.com/forums/topic/240868-product-comments-error/page-2 Piszą, że rozwiązali problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Mi pomógł ten post:https://www.prestashop.com/forums/topic/240868-product-comments-error/page-3?do=findComment&comment=1429054Zmieniłem to co jest na czerwono i teraz jest ok.Presta 1.5.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrzszymon1 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 (edited) Drodzy forumowicze ja mam taki problem. Wszystko jest ok z dodawaniem komentarza do czasu kiedy klikasz wyślij bo jak juz klikniesz to nic sie nie dzieje :/ http://smaki-swiata.com/pl/ziola-pietruszka-nac-40g-124.html# prosze o jakąś pomoc Pozdrawiam Dodam ze presta 1.6.1 wersja modulu v3.5.1 Edited November 26, 2015 by mistrzszymon1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Witam, Mam ten sam problem po kliknięciu Wyślij nic się nie dzieje brak powiadomienia o wysłaniu opini. W panelu admina dodają sie komentarze lecz użytkownik o tym nie wie bo w oknie sie nic nie dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
czacha Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Podpinam się u mnie po stronie Klienta nie widać komentarzy również... - coś się stało z tym modułem ? Komentarze produktu v3.6.1 Presta ver. 1.6.1.3 Po stronie Admina są widoczne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Podpinam się u mnie po stronie Klienta nie widać komentarzy również... - coś się stało z tym modułem ? Komentarze produktu v3.6.1 Presta ver. 1.6.1.3 Po stronie Admina są widoczne... Powróć do wersji modułu 3.5.2. Nie wiem dokładnie co jest przyczyną ale możliwe, że to podobny problem do "ststsdata" (po aktualizacji nie działa w wersjach PHP niższych od 5.4 i rozkłada sklep na łopatki). W trzech kolejnych sklepach po aktualizacji modułu komentarzy sklep w ogóle przestał działać Dlatego aby nie stracić istniejących już komentarzy - zamień przez FTP pliki tego modułu na pliki wcześniejszej wersji. Powinno pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts