Jump to content
Generaal

Menu probleem in BO na toevoegen tab

Recommended Posts

Beste forumlezers,

Ik zit met het volgende:

In BO, had ik 'n nieuwe tab aangemaakt onder het kopje "Beheer": "Google sitemap"

Blijkbaar heb ik 'n verkeerde controller gekozen gehad, in het optiemenu van deze tab.

Nu kan ik deze niet meer aanpassen of verwijderen, daar bij het kiezen van de tab "Menu's", dezelfde foutmelding komt.

 

In m'n browserbalk krijg ik bij het aanklikken volgende melding:

 

.../RM/index.php?controller=AdminTabs&token=9661a310aafa0adf1fac391e60b58009

 

Ik heb al zitten pluizen, tevens van 'n vorige backup de mappen ADMIN (RM) en de controlers teruggezet, maar helaas zonder enig resultaat.

 

Ik heb 'n screenshot video gemaakt, maar die kan ik niet geupload krijgen hier op 't forum, voor de geïnteresseerden, PM me.

 

MVG,

Roger

 

 

close.pngControleur is niet gevonden
De controller adminnotfound ontbreekt of is niet geldig.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nog eens jumpen...

Het probleem is er nog steeds, misschien 'n tip om dit op te lossen?

 

MVG,

Generaal

Edited by Generaal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misschien prestashop updaten naar de nieuwste versie. Of nogmaals uw versie (1.5.6.2 ) downloaden en de complete inhoud van de map "controllers/admin/" overschrijven, vervolgens cache legen en testen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Bolinga,

Ik had de betreffende controller al uit 'n vorige backup terug gezet, maar zonder enig resultaat.

Maar ik zal nog in die richting verder stappen ondernemen.

Wat de nieuwste versie van PS betreft, sta ik nog even in 'n afwachtende houding, daar ik in de nu gebruikte versie (1.5.4.1) heel wat heb aangepast en vrees dat dit, samen met m'n gebruikt thema naar de bliksem zal gaan.

 

Ook de NL vertalingen zullen nog niet geoptimaliseerd zijn voor de laatste PS versie.

 

MVG,

Generaal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump..

Nog eens even proberen om dit onder de aandacht te brengen.

Kan iemand 'n hint geven, waar ik terecht kan om dit euvel opgelost te zien.

Volgens m'n redenering, moet het in de admin zitten, vermits het BO is.

Verder heb ik het een en ander al eens nagekeken zoals AdminControllerTab.php bestand, maar daar vind ik niets aanwijsbaars die naar deze zelf aangemaakte map verwijst.

 

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtmlxml:lang="nllang="nldebug="true">
 
<head>
 
<body style="background: rgb(208, 255, 160);">
 
<div id="ajax_running">
 
<div id="top_container">
 
<div id="container">
 
<div id="header">
 
<div id="header_infos">
 
<ul id="menu">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab9">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab10">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab11">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab12">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab13">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab14">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab15">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab16">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab17">
 
<li class="submenu_size maintab id="maintab18">
 
<a href="#class="title">
<img src="../img/t/AdminAdmin.gifalt=""/>
Beheer
</a>
 
<ul class="submenu">
 
<li>
<a href="index.php?controller=AdminAdminPreferences&token=b0b7e831efd1033d1e2518061112a2df">Voorkeuren</a>
</li>
 
<li>
<a href="index.php?controller=AdminQuickAccesses&token=bbe0d405721c3c0739baf0e51ae0626a">Snelle toegang</a>
</li>
 
<li>
<a href="index.php?controller=AdminEmployees&token=33fbd84353c7d83af175f61ad7a87ff9">Medewerkers</a>
</li>
 
<li>
<a href="index.php?controller=AdminProfiles&token=d025c7c5fc4fb234e2bc6aad834639c3">Profielen</a>
</li>
 
<li>
 
<li>
 
<li>
<a href="index.php?controller=AdminTabs&token=9661a310aafa0adf1fac391e60b58009">Google sitemap</a>
</li>
 
<li>
</ul>
</li>

Verder eens gesnuffeld in de index.php om Google sitemap te localiseren, maar niets.

 

MVG,

Generaal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je hint, scorpionsworld.

Het zaakje werkt intussen weer als vanouds.

Wat m'n bedoeling was:

ik wilde 'n tab toevoegen: Google Sitemap

Om de module op te starten, deze niet telkens in de modules te moeten zoeken.

Denk dat ik het verkeerd begrepen heb, bij het invullen van classes, modules enz..

Ken jij misschien de juiste settings om dit te fixen?

 

MVG,

Generaal

Edited by Generaal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More