Cornel_M Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 salutare! de cand am facut update, am constatat ca modalitatea de plata cu cardul nu mai este disponibila. am facut dezinstalare, reinstalare, regenerare de key, am urmat instructiunile celor de la MobilPay, in modul de testare e ok din pacate ma confrunt cu urmatoarea anomalie si anume aceea ca daca la Payments > Payments restrictions bifez una din monezile acceptate, in magazin imi apare ca disponibila plata cu cardul, doar daca selectez aceeasi moneda. daca selectez Customer currency nu mai imi apare. am incercat sa modific mobilpay_cc.php linia 15 din $this->currencies_mode = 'radio'; in $this->currencies_mode = 'checkbox' imi apar casute de bifat in dreptul monezilor, dar chiar daca le bifez pe toate nu apare ca optiune de plata. ma poate ajuta cineva cu o idee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 sincer eu folosesc pe cei de la euplatesc.ro, ei sau ocupat de toata instalarea, inainte am avut mobilpay, dar m-au dezamagit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 si ce comisioane au? cred ca intre timp am cam descoperit cauzele functionarii ciudate in primul rand cred ca modulul are o limitare pe undeva sa nu poata fi facuta plata in mai multe valute, momenat l-am lasat doar pe EURO, desi as fi vrut si USD si LEI poate domnul de la Mobilpay de pe forum vede acest lucru si imi da un sfat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 cam asa: Comision procesare plata integrala. Cost per tranzacţie: 2,3% din valoarea plătită de client (minim 1 Leu). Taxa de activare, inrolare si implementare a serviciului/serviciilor 0 Eur. Taxa lunara 0 Eur/lună. Decontare in minim 7 zile de la data incasarii sau bilunar/lunar, daca Beneficiarul doreste una din aceste variante. decontare sume > 1000 ron, costuri transfer 0 (zero) ron (costurile sunt suportate de EuPlatesc.ro).decontare sume < 1000 ron, costuri de transfer intre 1,5 ron si 4,5 ron in functie de banca Beneficiarului (transfer reprezinta toate tranzactiile/platile incasate pana la data realizarii acestuia. Poti lua si plata in rate de la diferite banci. Daca te intereseaza da-mi un pm si iti voi da un nr de tel de la ei si le spui ca eu te-am recomandat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 intreaba si de plationline, am un prieten ce lucreaza la ei si sunt foarte profesionisti. Au comisioane mai mici ca cei de la mobilpay dar nu stiu de modul. Intrebasem mai demult daca au modul de woocommerce si aveam ceea ce e cam rar, asa ca cel mai probabil au ceva si pentru presta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts