gmarcin Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Witam, Po aktualizacji PS z wersji 1.4.7 na 1.5.6 praktycznie wszystkie produkty maja wyświetlają się ze złą kategorią ( wszystkie przypisane są do kategorii np. parki narodowe) przez co link do produktu jest następujący nazwasklepu/parki_narodowe/produkt przy czym produkty mają przypisane dobre kategorie. Jak wchodzę w dany produkt w BO i nic nie robiąc klikam zapisz to wtedy jakby się odświeża i jest dobrze. Jest jakiś sposób aktualizacji tego ?mam włączoną kompilacje i usuwałem cache przy okazji mam jeszcze jedną sprawę a mianowicie w jednym menu nie wyświetlają mi się polskie znaki nawet po "spolszczeniu" w pliku pl oraz dodania charset="UTF-8"Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Sprawdź sobie taki sposób - dodaj dowolną kategorię, potem ją usuń - drzewo kategorii powinno się odbudować dzięki wbudowanym mechanizmom Prestashop-kilka razy mi to pomogło, wiele pracy nie kosztuje i w niczym nie zaszkodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarcin Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 (edited) niestety nie pomogło ... jest jakiś inny sposób? Edited November 10, 2013 by gmarcin (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts