dianaciulei Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Intru in administrare - categorie si listeaza 3 pagini de produse cu afisare de 50 per pagina. Daca doresc sa imi fie afisate toate in pagina sau sa trec la pagina urmatoare, se deconecteaza (mesaj: The connection was reset).Am incercat cu "reseteaza" sau "filtreaza" si de asemenea se deconecteaza. Aceasta problema apare indiferent de categorie selectata din BO. Care este solutia acestei probleme? Apreciez mult un raspuns si va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 probabil probleme de server, schimba serverul Link to comment Share on other sites More sharing options...
dianaciulei Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Va multumesc pentru promtitudine. Imi puteti recomanda un server bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 da, sa-ti faci unul la sediul tau, ca sa nu depinzi de altii, pune un linux (recomand centos 5.10) si acolo te potzi juca cum doresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Sa-ti faci unul la sediu presupune niste costuri // net puternic si o persoana care sa-l administreze si pentru un site care nu are trafic mare nu se merita. Eu recomand Hostway sunt singurii la care nu am avut nici un fel de problema cu prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts