Jump to content

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Na herstellen van een update zijn in de catalogus geen afbeeldingen meer zichtbaar. Maar ze zijn wel geupload, ook als je in het menu bewerken gaat kijken word hij gewoon afgebeeld. Heeft iemand een idee wat dit kan wezen?

 

Alvast bedankt,

Wesley               

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klik de plek waar de plaatjes zouden moeten staan eens aan en kijk waarheen de link verwijst. En vergelijk dat dan eens met waar de plaatjes in werkelijkheid staan.

 

Eén ding dat je kan proberen is om je .htaccess opnieuw te genereren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb zelf gisteren het probleem gevonden. Als ik in voorkeuren > Thema`s, dan de default naam ga wijzigen naar bijvoorbeeld de winkel naam, dan krijg ik het zelfde probleem weer.

Kennen jullie dit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb zelf gisteren het probleem gevonden. Als ik in voorkeuren > Thema`s, dan de default naam ga wijzigen naar bijvoorbeeld de winkel naam, dan krijg ik het zelfde probleem weer.

Kennen jullie dit?

Een naam van een thema in de backoffice veranderen is ook niet zo handig als op de server in /themes/ niet een folder bestaat met dezelfde 'nieuwe' (winkel)naam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More