vas_kost Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όλα καλά με το καλάθι με την μέθοδο αποστολής και πληρωμής. όταν ο πελάτης πια τελειώσει με όλα και πατήσει επιβεβαίωση παραγγελίας. βγάζει το ακόλουθο σφάλμα: Προέκυψε σφάλμα στον ιστότοπο κατά την ανάκτηση του http://www.χχχχχχ.gr/index.php?fc=module&module=cashondelivery&controller=validation. Ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση ή να μην έχει ρυθμιστεί σωστά. Επαναλάβετε τη φόρτωση αυτής της ιστοσελίδας. Πατήστε το κουμπί της επανάληψης φόρτωσης για να υποβάλετε ξανά τα δεδομένα που απαιτούνται για τη φόρτωση της σελίδας. Κωδικός σφάλματος: 500 Στο Admin έρχεται κανονικά η παραγγελία... αλλά ο πελάτης δεν λαμβάνει κανένα mail επιβεβαίωσης παρα μόνο αυτό στην οθόνη του. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Τι έκδοση presta έχεις?το module του cash on delivery είναι συμβατό για την έκδοση που το χρησιμοποιεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas_kost Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 (edited) Σου δίνω όλες τις πληροφορίες που ίσως βοηθήσουν σε κάτι... Πληροφορίες διακομιστή Πληροφορίες διακομιστή: Linux #2 SMP Wed Mar 20 05:44:16 CET 2013 x86_64 λογισμικού διακομιστή του Version: Apache Έκδοση PHP: 5.3.27 Όριο μνήμης: 128M Μέγιστος χρόνος εκτέλεσης: 180 Πληροφορίες Database MySQL Έκδοση: 5.1.70-cll Μηχανή MySQL: InnoDB Tables prefix: ps_ Πληροφορίες καταστήματος PrestaShop Έκδοση: 1.5.5.0 Cash on delivery (COD) ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ Αναπτύχθηκε από :PrestaShop| Έκδοση :0.4 Που μπορώ να δω αν είναι συμβατό; Edited September 10, 2013 by vas_kost (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas_kost Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 Εντόπισα κάτι...Άλλαξα το όνομα μου από ελληνικά το έκανα με greeklish και ολοκληρώνεται κανονικά η παραγγελία. μου ήρθαν και τα mails σαν πελάτης όλα καλά... Το ξανά άλλαξα σε ελληνικά και ξανά επανήλθε το πρόβλημα... Οπότε ίσως παίζει κάτι με τους ελληνικούς χαρακτήρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Εντόπισα κάτι... Άλλαξα το όνομα μου από ελληνικά το έκανα με greeklish και ολοκληρώνεται κανονικά η παραγγελία. μου ήρθαν και τα mails σαν πελάτης όλα καλά... Το ξανά άλλαξα σε ελληνικά και ξανά επανήλθε το πρόβλημα... Οπότε ίσως παίζει κάτι με τους ελληνικούς χαρακτήρες... Εδω εαν δεις υπάρχει αντίστοιχο θέμα για τα ελληνικά,δες τι πρέπει να αλλάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas_kost Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 Ευχαριστώ, μπορείς να μου στείλεις το link του θέματος γτ έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγγνώμη για την ταλαιπωρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas_kost Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 Το πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο User name εμφανίζεται μόνο στην τελευταία έκδοση 1.5.5.0 Έκανα restore στην προηγούμενη έκδοση 1.5.4.1 και όλα λειτουργούν μια χαρά... Αν κάποιος αντιμετωπίσει το πρόβλημα και βρεθεί η λύση ας κάνει ένα post και εδώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts