Jump to content

Module html box problem free writing html


Recommended Posts

Vekia hello, first of all, I only ever thank you for your help on the forum, for your very useful tutorial, and the beautiful forms.

 

I would have a problem, I know that is not the fault of your module, but maybe some setting that I can not figure out what it is.

 

So my problem is this: I have to insert the HTML code into your box then I copy and paste example:

 

  <a target="_blank" href="http://www.abcdefghi...?aid=123456789=" title="ciao how are you all friend"> Reccomando </ a>

 

once I pasted the code in your html, I select the position and subject, in the side front office not visualizo anything, check the html code from your box and I find this: (capitalize the problem)

 

<a href=\"http://www.abcdefghi...?aid=123456789=\" target=\"_blank\" title=\"ciao how are you all amico\"> Reccomando </ a>

Share this post


Link to post
Share on other sites

it looks like problems with magic quotes (php setting)

 

can you say something more about your server sonfiguration? (you can copy info from: advanced paramenters  > configuration information)

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks Vekia, you mean this setup?

 

Informazioni sul server

Informazioni sul server: Linux #5 SMP Tue Aug 2 14:01:50 UTC 2011 x86_64

Versione software server: Apache

Versione di PHP: 5.3.6

Limite memoria: 86M

Tempo di esecuzione massimo: 30

Informazioni datatbase

Versione di MySQL: 5.1.30-log

Motore MySQL: MyISAM

Prefisso tabelle: ps_

Informazioni sul tuo negozio

Versione di Prestashop: 1.5.4.1

URL del tuo negozio: http://miosito

Nome del tema utilizzato: default

Informazioni sulla configurazione mail

Metodo invio mail: Stai usando la funzione PHP mail.

I tuoi dati

Il tuo browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/29.0.1547.62 Safari/537.36

Edited by lui1969 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Hi Lui1969,

 

did you resolve your issue? Because I have the same after installing the 1.5 version...

 

When I Copy/Paste html code (with HTML button or Editor OFF) and validate, it's ok.

But when I come back, I have this code :

<div class="\"flags\"">

Here is my configuration informations :

formations sur votre serveur

Informations sur votre serveur: Linux #1 SMP Wed May 15 07:32:52 CEST 2013 x86_64

Version du logiciel serveur: Apache

Version de PHP: 5.3.3-7+squeeze18

Limite de mémoire: 128M

Temps d'exécution maximal (max_execution_time): 80
Informations sur la base de données

Version de MySQL: 5.5.36-MariaDB-1~squeeze-log

Moteur MySQL: InnoDB

Préfixe des tables: distri_
Informations sur votre boutique

Version de PrestaShop: 1.5.6.2

URL de votre boutique: http://p4692.phpnet.org/4bdistrib/

Nom du thème utilisé: default
Informations sur la configuration mail

Méthode d'envoi de mail: Vous utilisez la fonction mail() de PHP
Vos informations

Informations vous concernant: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0 

Thanks in advance for you time!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More