cristilou2004 Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Salut!Fac un site de catering si vreau ca, clientul sa poata sa aleaga intervalul orar intre care sa i se livreze comanda. Aveti idee cum se pot adauga aceasta optiune?Multumesc.Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipboy Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Eu as incerca asaas adauga la # Attributes and groups# Features Interval Orar de livrare - si as adauga valorile orare de la 00-24 si utlilizatorul ar trebui sa selecteze intervalul orar dorit.Sper sa iti fie de folos.Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristilou2004 Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 Cipboy, ms, ideea e buna, am aplicat-o insa, ca si client nu pot selecta o valoare in intervalul orar. Nu imi apare o lista. Alte sugestii?Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipboy Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Din pacate eu am o problema cu afisarea produselor... deci nu pot verifica ceea ce ti-am recomandat...Teoretic insa...ar trebui sa mearca cum ti-am zis... faci **Attributes group > Interval orarsi **Attribute> 10:00-11:00 **Attribute> 11:00-12:00Apoi cand definesti produsul dorit (in admin), te duci pe tab-ul 3.Combinations si de acolo adaugi atributele definite.Am atasat o poza poate te ajuta................................................Daca nu merge, sry. Daca reusesc sa trec de dificultatile care le intampin eu, revin cu o noua idee TESTATA. )Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristilou2004 Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 Aha acuma m-am prins. Super, merge ca uns. E exact ceea ce cautam. Multam fain Cipboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts