Jump to content
Kat84

SOLVED Homepage plotseling blanco

Recommended Posts

Ik ben vandaag doorgegaan met het vullen van mijn webshop en wilde na ongeveer 70 nieuwe artikelen weer even kijken hoe het eruit zag, maar helaas kreeg ik plotseling een blanco homepagina :( Ik kom er maar niet achter wat er fout is gegaan, het enige wat ik heb gedaan is nieuwe artikelen en categorieën toevoegen en bij enkele categorieën een beschrijving toegevoegd. Meer niet, dus ik snap er niks van.

 

Ik heb al geprobeerd om in de config/defines.inc.php de ('_PS_MODE_DEV_', false) op true te zetten, deze geupload en de homepage gerefreshed maar ik krijg nog steeds gewoon een blanco pagina, zonder meldingen of errors.

 

Ik heb trouwens ook al geprobeerd de nieuw aangemaakte categorie te de-activeren en de beschrijvingen bij de categorieën weggehaald, maar beide hielpen niet.

 

Kan iemand mij helpen? Ik weet echt niet wat ik nog kan doen om dit opgelost te krijgen.

 

Mijn versie is 1.5.4.1

Edited by Kat84 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben vandaag doorgegaan met het vullen van mijn webshop en wilde na ongeveer 70 nieuwe artikelen weer even kijken hoe het eruit zag, maar helaas kreeg ik plotseling een blanco homepagina :( Ik kom er maar niet achter wat er fout is gegaan, het enige wat ik heb gedaan is nieuwe artikelen en categorieën toevoegen en bij enkele categorieën een beschrijving toegevoegd. Meer niet, dus ik snap er niks van.

 

Ik heb al geprobeerd om in de config/defines.inc.php de ('_PS_MODE_DEV_', false) op true te zetten, deze geupload en de homepage gerefreshed maar ik krijg nog steeds gewoon een blanco pagina, zonder meldingen of errors.

 

Ik heb trouwens ook al geprobeerd de nieuw aangemaakte categorie te de-activeren en de beschrijvingen bij de categorieën weggehaald, maar beide hielpen niet.

 

Kan iemand mij helpen? Ik weet echt niet wat ik nog kan doen om dit opgelost te krijgen.

 

Mijn versie is 1.5.4.1

Heb je al geprobeerd om de cache te legen en/of cache uit te schakelen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee, dat heb ik nog niet, hoe moet ik dat doen? Ik heb wel al in mijn browser de geschiedenis en de cookies verwijderd....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee, dat heb ik nog niet, hoe moet ik dat doen? Ik heb wel al in mijn browser de geschiedenis en de cookies verwijderd....

in de folder /cache/smarty/compile alle bestanden behalve index.php verwijderen.

En in de backoffice onder het kopje Smarty Force compile tijdelijk inschakelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oke, op die ene site stond dat ik in tools/ moest kijken ;)

 

Ik zal het eens in cache proberen....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb in geavanceerde parameters/prestatie de "forceer compilatie" aangevinkt en de cache/smarty/compile map geleegd behalve de index.php. Daarna de homepage herladen maar helaas nog steeds blanco :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More