PrestaShark Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Witajcie, Kiedyś było to dość proste i rozwiązanie można znaleźć na stronie http://www.prestashopic.com/how-to-add-quantity-to-your-home-featured-module Ale w wersji 1.5 już tak różowo nie jest. Po próbie w/w modyfikacji strona nie działa Pytanie. Jak dodać polę ilość w module Homefeatured tak aby po kliknięciu dodaj do koszyka produkt w rządanej ilości powędrował do koszyka? Dzięki za info! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 z tego co kojarzę ten moduł sam w sobie nie ma funkcjonalności "dodaj do koszyka" zatem moje pytanie brzmi: czy masz tę funkcję już zaimplementowaną? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestaShark Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Hmm. Chodzi mi o dodanie możliwości wpisania ilości produktu jaki klient sobie życzy z poziomu pierwszej strony sklepu - czyli modułu homefeatured. Nic nie modyfikowałem poza wyglądem modułu i button dodaj do koszyka jest tam od zawsze Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts