100% free download prestashop 1.5 themes - fashionbird - Free Modules & Themes - PrestaShop

Jump to content

Photo

100% free download prestashop 1.5 themes - fashionbird

free download 100% free prestashop themes fashionbird

#1

Posted 07 July 2013 - 05:28 PM

30ml

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 426 Active Posts

[closed] but you can have next free theme in http://www.prestasho...-black-hawk-30/

Attached Files


Edited by 30ml, 25 June 2014 - 04:59 AM.

Regards : Devilthemes (http://devilthemes.com)


#2

Posted 07 July 2013 - 05:44 PM

papich

    PrestaShop Fanatic

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1096 Active Posts
Very nice
Have you a demo?
Can you integrated youtude in slideshow?

#3

Posted 07 July 2013 - 05:55 PM

30ml

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 426 Active Posts

Very nice
Have you a demo?
Can you integrated youtude in slideshow?


hi, please check this link http://demo.devilthe...com/fashionbird

Regards : Devilthemes (http://devilthemes.com)


#4

Posted 08 July 2013 - 06:51 PM

30ml

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 426 Active Posts
please let us know if you got any problem on this theme

Regards : Devilthemes (http://devilthemes.com)


#5

Posted 11 July 2013 - 01:11 AM

DrewCrew

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 Active Posts
Very nice theme...

In the instructions it says to first disable Performance in back end, but when I am in performance page it doesn't show me anything to disable or do I change all of the green check marks to the red X's? Although it says I can't change Combinations because they are in use.

What exactly happens with regards to disabling the Performance or if I don't disable it and then install this theme?

Thanks for your nice theme and your help.

#6

Posted 11 July 2013 - 06:07 AM

30ml

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 426 Active Posts

Very nice theme...

In the instructions it says to first disable Performance in back end, but when I am in performance page it doesn't show me anything to disable or do I change all of the green check marks to the red X's? Although it says I can't change Combinations because they are in use.

What exactly happens with regards to disabling the Performance or if I don't disable it and then install this theme?

Thanks for your nice theme and your help.


Enabling performance means it will be in cache. So that new update may not seen in front office. Once you install in you can again enable performance .

I have refreshed a number of times.Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image


i do not know what you want to say ?

Regards : Devilthemes (http://devilthemes.com)


#7

Posted 12 July 2013 - 03:54 AM

DrewCrew

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 Active Posts
Thanks 30ml,

If I wanted to turn the main page image into a multiple image slider using the slider from the default and adjusting image size, would it be an easy edit or extensive one?

#8

Posted 12 July 2013 - 05:35 PM

30ml

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 426 Active Posts

Thanks 30ml,

If I wanted to turn the main page image into a multiple image slider using the slider from the default and adjusting image size, would it be an easy edit or extensive one?



I am sorry to say that it does not have image slider module. but you find free image slider in free module section

Regards : Devilthemes (http://devilthemes.com)


#9

Posted 21 July 2013 - 07:11 AM

Guilherme Dutra

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 63 Active Posts
Thank you for this theme 30ML, it's work perfect in my website. I have only one problem. In the main page, the title of some products appear only a few words. I would like to change to appear all the name.
www.camisasesporte.com
I am using PS 1.5.4

#10

Posted 22 July 2013 - 03:14 AM

mimpro

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 92 Active Posts
thank you for sharing..

New senangPay Automatic payment for Malaysia Business
Available via Prestashop Addons Marketplace Official

senangpay-prestashop-payment-module-mala


#11

Posted 22 July 2013 - 03:47 AM

Dh42

    PrestaShop Native Modules Developer

  • Global Moderators
  • 5449 Active Posts
Attach the theme to the post, or I am going to move it to the paid section.

#12

Posted 25 July 2013 - 10:50 PM

benjamin utterback

    Community Jedi

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 5931 Active Posts
I attached the Zip File and PDF documentation in order for this to adhere to Forum rules. Moving this back into the Free Themes section.

#13

Posted 02 August 2013 - 02:26 AM

Elham

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 Active Posts
I installed this theme but get a server error.

I'm using 1.5.4

#14

Posted 02 August 2013 - 07:56 AM

vekia

    PrestaShop Legend

  • Ambassadors
  • 53036 Active Posts

I installed this theme but get a server error.

I'm using 1.5.4


what kind of error you've got?

free tutorials, free templates, free addons, responsive prestashop modules MndfRK4.png


#15

Posted 02 August 2013 - 03:58 PM

Elham

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 Active Posts
It's been resolved. Thanks.

#16

Posted 02 August 2013 - 11:22 PM

DrewCrew

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 Active Posts

It's been resolved. Thanks.


This is one of the frustrating things I notice in this forum...and other forums too...

...numerous times I've searched and found an issue and people post..."I fixed it" but never state how they fix an issue.

Now this person does not state the error...says they fixed it...but not mention how.

That doesn't help anyone that may have the same issue, nor does it help the author of this theme because they have no clue what the issue was to begin with or if it was even because of the theme.

#17

Posted 03 August 2013 - 07:54 AM

Guilherme Dutra

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 63 Active Posts

Thank you for this theme 30ML, it's work perfect in my website. I have only one problem. In the main page, the title of some products appear only a few words. I would like to change to appear all the name. www.camisasesporte.com I am using PS 1.5.4


Anyone know how to solve this?

#18

Posted 03 August 2013 - 08:48 AM

vekia

    PrestaShop Legend

  • Ambassadors
  • 53036 Active Posts

This is one of the frustrating things I notice in this forum...and other forums too...

...numerous times I've searched and found an issue and people post..."I fixed it" but never state how they fix an issue.

Now this person does not state the error...says they fixed it...but not mention how.

That doesn't help anyone that may have the same issue, nor does it help the author of this theme because they have no clue what the issue was to begin with or if it was even because of the theme.


i totally agree with you, I assure you that we - moderators - always trying to get more information about solution

free tutorials, free templates, free addons, responsive prestashop modules MndfRK4.png


#19

Posted 03 August 2013 - 12:01 PM

roadrunner101

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 Active Posts
Nice theme and exactly what I was looking for

Thanks !

#20

Posted 06 August 2013 - 12:02 AM

Nunoleite46

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 Active Posts
hello im getting this error, after i attached the zip file and do "next".. any solution? thank you all


413 Request Entity Too Large

ApacheBooster/1.9



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to use our cookies.     Learn more