Jump to content
huntedca

Conflict topmenu na betaling

Recommended Posts

Hi iedereen!

 

Ik moest noodgedwongen veranderen van bedrijfsnaam en ook url, heb een clean install gedaan van Presta 1.5.4.1.

 

Ik gebruik het thema 'Millenium' en loop tegen een conflict aan.

 

Na de betaling met iDeal krijg je een bevestiging van bestelling te zien, maar ook zie ik allemaal codes door mijn topmenu heenlopen die daar niet horen. Ik heb niet zoveel verstand van hoe ik dat in hemelsnaam weg krijg. Ik weet dat ik het voorheen ook had, maar degene die me toen heeft geholpen heeft geen idee mee hoe.

 

Ik kan dit alleen nergens terug vinden op internet dus klop ik bij jullie aan..

 

Iemand enig idee? (zie screenshot)

 

 

Bedankt,

 

Joyce

post-618269-0-27263500-1372696442_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er naar uit dat error reporting nog aan staat. Staat je shop nog in test modus (defines.inc.php regel DEV_MODE = true)?

Zo ja, dan kun je die tekst rustig negeren. Na het uitschakelen van dev_mode zal die code verdwijnen.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er naar uit dat error reporting nog aan staat. Staat je shop nog in test modus (defines.inc.php regel DEV_MODE = true)?

Zo ja, dan kun je die tekst rustig negeren. Na het uitschakelen van dev_mode zal die code verdwijnen.

 

Nee helaas is dit ook niet het geval.

 

ik had ook de man waar ik het thema van heb gekocht gevraagd, die zou er naar kijken maar reageerd ook niet meer. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee helaas is dit ook niet het geval.

 

ik had ook de man waar ik het thema van heb gekocht gevraagd, die zou er naar kijken maar reageerd ook niet meer. :unsure:

Goed, om deze foutmelding te voorkomen moet er iets toegevoegd worden aan een regel van de blocktopmenu.tpl template file. Eerst moet je even kijken of er een aangepaste template file in het thema staat. Kijk in /themes/[JOUWTHEME]/modules/ of daar een folder 'blocktopmenu' staat. Zo ja, kijk of in die folder blocktopmenu.tpl bestaat. Zo nee, ga naar /modules/blocktopmenu/

 

Open nu de blocktopmenu.tpl uit de theme of module folder en zoek de regel met:

{if $MENU_SEARCH}

en vervang dit met

{if isset($MENU_SEARCH) && $MENU_SEARCH}

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je bent mijn redding! Dankjewel hij doet het, ik ga dit goed onthouden!

Graag gedaan. Maar die foutmelding zou hij helemaal niet weer moeten geven, als dev_mode uitgeschakeld staat horen er ook geen smarty errors te verschijnen in de FO.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga het doorgeven aan degene die het thema heeft gemaakt, misschien kan hij het dan aanpassen voor de toekomst!

 

Bedankt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More