Jump to content

Recommended Posts

Beste Forumers,

ik krijg de product gegevens van m'n leverancier en merk dat in de product beschrijving, er 'n link naar 'n videobestand zit, maar deze wordt niet getoond in FO.

Deze vermelding staat er in de tekst van de product beschrijving:

 

object width="640" height="480"param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=-Fux9w95dbc?version=3&hl=nl_NL"/paramparam'>http://www.youtube.com/watch?v=-Fux9w95dbc?version=3&hl=nl_NL"/paramparam name="allowFullScreen" value="true"/paramparam name="allowscriptaccess" value="always"/paramembed src="http://www.youtube.com/watch?v=-Fux9w95dbc?version=3&hl=nl_NL" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"/embed/object

 

 

Als ik de link invoeg in media toevoegen, dan doet hij het wel.

Maar de bedoeling zou moeten zijn, dat ze vanuit het cvs geimporteerde bestand zouden werken

Misschien dat ik in het cvs bestand het een of ander moet toevoegen of weghalen.

versie: 1.5.4.1, default theme.

 

MVG,

 

Generaal

Edited by Generaal (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More