Jump to content

[solved]Minor problem in index screen


Recommended Posts

Hi

Playing around trying to add another logo i added logo1 into the root *img* directory i have deleted it now and can see it still as a little box

How do i get rid of it ? The view on right is how it looks in firefox.

Andy

also when i view the source code this is what i see

<!-- Header -->


ChippedModems



ChippedModems




<!-- Block permanent links module HEADER -->

Two instances of the same logo but in my header.tpl there is only one (logo.jpg)the attached notebook image shows what the code currently looks like.

So why is there two instances of the above header code ? Could it be that my server (host) is running behind ?

Andy

10575_zKLKpwBpp58KxqosDL9t_t

10576_fO7hpIwEzPrC1lTEIwpY_t

10577_lxDTb1d3fDPlTkESRznp_t

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had my edited version saved on my desktop with the two lines in logo.jpg and logo1.jpg i went into the folder on my desktop deleted the line in header.tpl and now voila. I didnt know leaving a file on your desktop could work behind internet explorer oh well nevermind lesson learned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More