Jump to content

Problem with Ebay Module


marckstore
 Share

Recommended Posts

Hello everyone. Can anyone help me with my problem? I have a business account on ebay (with store) and I'm trying to register my ebay module (v 1.4.1) with my ebay account. I fill the ebay user ID and the ebay sign in page pops up but, once i sign in, i always get the same error:

 

Si è verificato un errore nel trasferimento delle informazioni tra terzi ed eBay.

Codice di errore: 20.1.10 : 2013-05-28 13:26:52 : signin.ebay.it

 

 

translated it's:

 

An error occurred while transferring information between eBay and thirds.

Error code: 20.1.10: 2013-05-28 13:26:52: signin.ebay.it

 

Can anyone tell me how can I solve this problem? I'm stuck here many days by now :(

Thanks

Edited by marckstore (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Do you have this error in the PrestaShop backoffice or in the eBay sign in page ?

 

If it is in your PrestaShop Backoffice, can you look the permissions on the folder "modules/ebay/ajax" through your ftp ?

I have this error while registering the module from the backoffice of prestashop (modules section). actually when it shows up, I have just leaved the prestashop page and been transferred to the ebay sign in page. you can view the screenshot of the coming up error at this link:

 

http://imageshack.us/a/img59/5462/schermata20130529alle18.png

 

I set the permission of ebay and ajax folder to 755 (as read somewhere in this forum).

if needed, ask me more clarifications. I'm at disposal. Thanks you very much indeed

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

hello,

you must see if :

- IN EBAY REQUEST THE CASE IS OFF FOR SANDBOX

- IF ALL THE FILE OF THE MODULE HAVE PERMISSION 777 or 755

- DON'T DO IT THE FRIDAY

 

Ciao,

dovreste controllare:

- che in ebayrequest.php non è attiva la modalità sandbox

- che tutti i file del modulo abbiamo i permessi 777 o 755

- che non sia venerdì, di solito ebay è in manutenione.

ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 years later...
Bonjour,

Après plusieurs tests, il semblerait que le bug viennent des versions de Curl ou OpenSSL installées. Rien à voir avec un bug du module ou un problème chez Ebay...

Serveur Test avec Curl 7.21.0 + OpenSSL 0.9.8o 01 Jun 2010 = page autorisation tierce fonctionnelle.

Serveur Prod plus récent avec Curl 7.38.0  + OpenSSL 1.0.1e-fips 11 Feb 2013 = Bug erreur autorisation tierce.

 

Comment solutionner ce bug ?

Merci par avance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More