Jump to content

[megoldva]Klónozott ps csak másodjára ment, de akkor se mindent


E.D.
 Share

Recommended Posts

Elköltöztettem egy prestashop-ot egy új szerverre. Viszont az admin felületen költözés óta nem működik 1-2 helyen rendesen a mentés. Termékeknél pl mentek, feldob egy 404-es hibát, visszalépek előző oldalra (a termékhez) megint rányomok a mentésre, és akkor már elmenti rendesen. Viszont a kedvezményes árat és a kategóriát ekkor sem menti hozzá.

 

A státusok mentése meg totál nem működik.

 

További részletek: a ps régi és új helyen is aliaszként működött. És a 404-es hibánál is azon problémázik, hogy a fődomain-on nem találja az adott elérési utat...

 

További részletek kicsit kifogásolható angolságommal: http://www.prestasho...ve-or-not-save/

Edited by E.D. (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

elég érdekes. Volt már hasonlóm akkor FTP fájlátvitel probléma volt (másolás közben a program "elfelejtett" néhány admin mappabeli fájlhoz tartozó byte-okat átvinni :D ), szoktam csinálni az adminról egy mentést és utána megint ráindítani a másolást felülírással.

Esetleg ha így sem akarja az igazat akkor szívesen megnézném magát a motort egy saját tárhelyen (ha kell csinálok egy teszt FTP elérést egy adott mappára Neked ahova feltöltheted) és megnézzük előjön-e ott is a probléma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More