Jump to content
bartezgo

Nie Działa "kliknij, Aby Podnieść Seo Produktu W Wyszukiwarkach"

Recommended Posts

Witam,

 

znajomy poprosił mnie o przeniesienie sklepu na nowy hosting. Wszystko praktycznie udało się ale jest problem z dodawaniem nowego produktu. Mianowicie pojawia się błąd:

 

pole przyjazny_odnosnik musi mieć co najmniej Polski (Polish)

 

Poczytałem i problem leży po stronie niewypełnionych pól SEO. Jednakże po kliknięciu na Kliknij, aby podnieść SEO produktu w wyszukiwarkach nic się nie dzieje ... jakby funkcja java nie uruchamiała się.

 

Wersja Prestashop: 1.3.1.1 ... tak wiem stara ale nie chcę brać się za aktualizację

 

Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie szukać błędu?

 

htaccess i robots wygenerowałem po włączeniu przyjaznych linków.

 

Dzięki,

bartezgo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej,

problem był spowodowany atakiem tzw. hackera ... do kilkuset plików dorzucony był kod...wyczyszczenie plików z kodu usunęło błąd.

 

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szczerze nie wiem ale podejrzewam wstrzyknięcie kodu ... postawione jest na starej Prescie 1.3.1.1 :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More