bartezgo 0 Posted February 25, 2013 Witam, znajomy poprosił mnie o przeniesienie sklepu na nowy hosting. Wszystko praktycznie udało się ale jest problem z dodawaniem nowego produktu. Mianowicie pojawia się błąd: pole przyjazny_odnosnik musi mieć co najmniej Polski (Polish) Poczytałem i problem leży po stronie niewypełnionych pól SEO. Jednakże po kliknięciu na Kliknij, aby podnieść SEO produktu w wyszukiwarkach nic się nie dzieje ... jakby funkcja java nie uruchamiała się. Wersja Prestashop: 1.3.1.1 ... tak wiem stara ale nie chcę brać się za aktualizację Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie szukać błędu? htaccess i robots wygenerowałem po włączeniu przyjaznych linków. Dzięki, bartezgo Quote Share this post Link to post Share on other sites
selljus.pl 54 Posted February 28, 2013 Spróbuj odpalić zaplecze w innej przeglądarce i napisz czy problem dalej się pojawia... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bartezgo 0 Posted February 28, 2013 Hej, problem był spowodowany atakiem tzw. hackera ... do kilkuset plików dorzucony był kod...wyczyszczenie plików z kodu usunęło błąd. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
selljus.pl 54 Posted February 28, 2013 Wiadomo w jaki sposób doszło i infekcji ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bartezgo 0 Posted February 28, 2013 Szczerze nie wiem ale podejrzewam wstrzyknięcie kodu ... postawione jest na starej Prescie 1.3.1.1 :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites