Jump to content

Different In 3 Browsers?


Recommended Posts

Hi all

 

I tested my site in IE9,Chrome and firefox.

 

In IE9 and Chrome my header logo is not working correctly.In firefox it is 100% the way I want it.

 

post-469841-0-72101500-1361052039_thumb.pngpost-469841-0-65770500-1361052105_thumb.pngpost-469841-0-20539300-1361052167_thumb.png

 

 

 

And in IE9 my featured products is not showing.But it is 100% in chrome and firefox

 

post-469841-0-46528100-1361052220_thumb.png

 

Any help please?

 

The site is live @ http://www.jewelpalace.co.za

 

 

thnx

Edited by johanbosman (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

About header logo:

Didn't have time to try it out, but I think in /themes/<your theme folder>/cc/global.css find:

 

 

#header_logo {

float:left;

display:block;

margin-top:30px;

position: absolute; // <-- add this line

}

 

Let me know if this works.

 

 

Featured: no time to have a look yet. Teach some Thai kids first :-)

Can anyone pick this up?

 

 

My 2 cents,

Pascal

Edited by PascalVG (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More