Jump to content
Michsior14

[Solved] Bugs With Css On Ie - Ps 1.4.6.2

Recommended Posts

Hello!

 

I have a problem with my shop. On all browsers except IE 6,7,8,9 everything looks fine. I had tried turning on CCC and coping all module css into global.css but nothing have changed. It's strange because this bug is only on product page.

Moreover if you delete all "none" from "style="display:none"" in product.tpl then the whole page is loading, but display all atributtes (state, color and so one). If you turn off all css, text from whole site is also showing. What i should do?

 

http://bikesystem.pl

 

On FF (good):

2013-02-14%2013_38_48-VIVA%20PASSION%20IQ%20%282012%29.png

 

On IE:

 

2013-02-14%2013_39_54-VIVA%20PASSION%20IQ%20%282012%29.png

Edited by Michsior14 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More