Jump to content
Sign in to follow this  
tomaik

2 serius problems

Recommended Posts

Dear all

 

i upload the shop to the server and i couldnt see the small flag in the description menu to input produst info in other language.

 

my host upload again the admin file and i can see the flag but now when i am trying to save the product i see

this field friendly URL is required at in

this field name is required at in

 

i try to reupload the index from the wamp which are full working and again i can t see the flag.

 

so i need solution and path what i have to change to see the flag,,,

 

 

or

 

how to solve this problem

 

this field friendly URL is required at in

this field name is required at in

 

if someone wants to help direct please email me to tomaik @ gmail.com

 

thank you in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More