Jump to content
nadiap

{Solved} Modified 2 My account blocks & now top one is not positioned correctly

Recommended Posts

After finding 2 My account blocks, I disabled them both to see if I could remove the one in the footer.

 

However, after I re-enabled them both, the top one - which must include the top cart box and the Welcome & Log In links is now NOT showing up in the original position -( just above the top nav bar). I would have thought it would have been displayed in exactly the same position it was in prior to disabling..... how do I get it back to where it should be please ??

 

When you place something in the cart, and mouseover the cart link, the cart shows up above the navbar as it did prior to me disabling...

 

Do I need to use CSS to move it back to position? and if so, HOW lol...

 

any help would be really appreciated :)

post-454496-0-53562000-1357395036_thumb.jpg

Edited by nadiap (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't believe I couldn't get any help with this from any of the more experienced members on the forum :(

 

Popped back to the topic to say I've solved it myself after many frustrating hours and thankfully DIDN'T have to do a fresh re-install.

Edited by nadiap (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More