Jump to content
berktoppie

[SOLVED] Winkelwagen Probleem Add to Cart werkt niet

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

 

Bedankt voor jullie tijd en hulp alvast! Ik zit met een probleem.

Met de webshop www.festivalspullen.nl. Wanneer ik op Add to cart druk gebeurt er niks.

Dit was tijdens het maken van de site ook al een paar keer, maar ik dacht dat het een cache probleem was, heb het kunnen oplossen door de cart te verwijderen en opnieuw te installeren Maar dat werkt nu ook niet en ik ben bang dat het probleem daar niet goed mee is opgelost. Ik heb het met meerdere browsers op verschillende PC's.

 

Ik heb versie 1.5.20

 

Ook blijkt het dat mensen niet kunnen inloggen, registreren werkt wel.

 

Kan iemand voor mij kijken wat het probleem veroorzaakt en hoe ik dit kan oplossen? Alvast hartelijk bedankt!

 

Groeten Joery

Edited by berktoppie (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi

de eerste fout die ik zie is dat je template voor prestashop 1.4.7.x is

dit kan diverse problemen veroorzaken,

 

heb je het winkelwagen probleem met alle browsers ?

 

en het inloggen , is dit enkel met IE of ook alle browsers

 

beide problemen heb je die ook met het standaard template ?

 

dit kan je eenvoudig testen om even te switchen van template

ook al ziet het er niet uit , het gaat even om de test

 

eea is wel op te lossen

Edited by maconl (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit probleem is met alle browsers, al werkt hij bij sommige versies van IE wel, bij mij (de meeste recente versie) werkt hij in iedergeval niet. Inloggen is ook in Chrome niet mogelijk.

 

Ook als ik omswitch naar de default template werkt het inloggen en de winkelwagen niet.

 

Hoe kan ik het probleem nu vast stellen en oplossen ?

 

Alvast hartelijk bedankt!

 

En nog de beste wensen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probleem kwam door url rewrite fuctie, maar door upgrade naar 1.5.3 is het probleem opgelost.

 

Bedankt voor je hulp!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probleem kwam door url rewrite fuctie, maar door upgrade naar 1.5.3 is het probleem opgelost.

 

Bedankt voor je hulp!!

Wil je dan nog wel even de topictitel van je topic veranderen in [sOLVED]

Dit kun je doen door je eerste post te editten via de full editor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More