Jump to content

[Resolved] Footer makes my background goes mad !


Recommended Posts

Hello all ! Thanks to read the problem I have !

 

I start to custom a theme and it gives me IE9 issue.

 

I use a module called "full background slideshow", it does normally works well on all browsers & 1.5 compatible, it makes a full background slideshow switching menu with little clickable thumbnails on the homepage.

 

On my website it does works well on chrome and firefox but to get it working normally on IE I had to desactivate my footer module (present in my paid theme), in fact, when it calls the footer it seems to load only a part of the code of the slideshow and doesn't show the images at all (background & thumbnails).

 

I tried several other footer modules, even tried to shows up the old good default footer of presta (I failed) and each time the footer appears, the background slideshow disappears..

 

Someone could help me..?

I want to go forward but I really can't since this problem is not resolve !

Here is THE LINK !

 

Thanks to read.

 

Simon

Edited by regular777 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More