lubosl Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Dobry den, chcem sa spytat ci nemate nahodou skusenosti s chybovym hlasenim: Aplikácia prekročila pridelený limit systémových zdrojov servera.Kontaktujte prosím správcu servera. Aplikace provozovaná na tomto serveru překročila přidělený limit systémových zdrojů serveru. Kontaktujte prosím správce serveru The application has reached reserved amount of server's system resources. Please contact server administrator. Chyba sa objavuje ak jeden zo zakaznikov vyplnuje objednavku a dalsi dvaja prezeraju obsah stranok (uz pri 3pripojeniach na stranku). Moze byt problem v konfiguracii shopu? Dakujem za kazdu radu... LL Link to comment Share on other sites More sharing options...
totallighting.sk Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Stalo sa mi to cca pred mesiacom na mojej stranke TOTAL LIGHTING - SVIETIDLÁ A OSVETLENIE, nasledne som u exohosting poziadal o presun na kvalitnejsi server. Od vtedy nemame ziadne problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts