Jump to content
x32laro

[SOLVED] Can't find back office

Recommended Posts

Hello.

 

 

I wonder how I get to the back office. When I will log in, it says Employee does not exist or password is incorrect.. How can i log in? Please!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello.

 

 

I wonder how I get to the back office. When I will log in, it says Employee does not exist or password is incorrect.. How can i log in? Please!!!

 

 

Hi x32laro,

Is this a brand new installation of PrestaShop?

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi x32laro,

Is this a brand new installation of PrestaShop?

 

-Mike

Yes it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it is.

 

And you're using the login credentials you created in the final step of the installation process?

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

And you're using the login credentials you created in the final step of the installation process?

 

-Mike

 

I didn't come so long. When I configure the shopdetails and have completed all, I clicked on Next, but i stand on Loadning, then it's stay on the same side. I don't know what to do now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't come so long. When I configure the shopdetails and have completed all, I clicked on Next, but i stand on Loadning, then it's stay on the same side. I don't know what to do now.

 

I apologize, but I'm not quite sure what you mean by this. If you're merely able to access the Back Office login panel but unable to actually login, you may want to check out this great external guide on how to reset your password.

 

If that is not the issue, please post a screenshot. A picture is worth a thousand words B)

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

I apologize, but I'm not quite sure what you mean by this. If you're merely able to access the Back Office login panel but unable to actually login, you may want to check out this great external guide on how to reset your password.

 

If that is not the issue, please post a screenshot. A picture is worth a thousand words B)

 

-Mike

 

Im not able to acces the back office, I don't have a user for it. The installation get wrong when I did it and I have not create a user.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im not able to acces the back office, I don't have a user for it. The installation get wrong when I did it and I have not create a user.

 

In that case, your best option would probably be to delete everything and reinstall from scratch, because if the installation had an error, you may have issues beyond logging into the Back Office.

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

In that case, your best option would probably be to delete everything and reinstall from scratch, because if the installation had an error, you may have issues beyond logging into the Back Office.

 

-Mike

I have tried that, but when there it says that I allready have a database. So I don't get anywhere with it. How can I delete the database?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried that, but when there it says that I allready have a database. So I don't get anywhere with it. How can I delete the database?

 

You will need to access it via your hosting provider's CPanel. If you don't know what to do, call your host and they should be able to do it for you.

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

You will need to access it via your hosting provider's CPanel. If you don't know what to do, call your host and they should be able to do it for you.

 

-Mike

 

Now I have delete all the files and then upload them again. But it still be like this.

Check the video.

 

 

(Sorry for the music!)

Edited by x32laro (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now I have delete all the files and then upload them again. But it still be like this.

Check the video.

 

 

(Sorry for the music!)

 

Did you delete the files or the database? Those are two separate things. If you delete the files, the database will still exist and cause this error.

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you delete the files or the database? Those are two separate things. If you delete the files, the database will still exist and cause this error.

 

-Mike

okey?

So I can't find the database? Because I don't see any more files there.

But if I talk to the host, can them delete it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

okey?

So I can't find the database? Because I don't see any more files there.

But if I talk to the host, can them delete it?

 

Yes, call your hosting provider, explain that you need to redo the installation and ask them to either delete the database for you or show you where to do it for yourself (it varies from host to host). Once it's deleted, you should be able to do a clean install and no longer run into that error.

 

I hope this helps.

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, call your hosting provider, explain that you need to redo the installation and ask them to either delete the database for you or show you where to do it for yourself (it varies from host to host). Once it's deleted, you should be able to do a clean install and no longer run into that error.

 

I hope this helps.

 

-Mike

 

Now was the database away.

But now im back to the first problem.

Check video for this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you please try doing the installation without enabling PayPal there? You'll have an opportunity to do the same thing as soon as PrestaShop is installed on your site, and I personally don't even have that option on my installations I do daily, so hopefully skipping that step might be helpful.

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you please try doing the installation without enabling PayPal there? You'll have an opportunity to do the same thing as soon as PrestaShop is installed on your site, and I personally don't even have that option on my installations I do daily, so hopefully skipping that step might be helpful.

 

-Mike

 

It dos'nt help.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi x32laro,

Please try the suggestions posted here and let me know if any of those work for you.

 

-Mike

 

Thanks!!!

 

But know I have france in back office. How do I change that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great, I'm glad you were able to resolve this! I'll go ahead and mark this thread as solved for you. Happy selling!

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please can anyone advise. I am using an old Prestashop version 1.3 which worked fine for me - UNTIL

I forgot the admin password and now I have a new password but cannot find my Back Office login panel!

Please can anyone advise me.

I have looked at files on FTP space, but there is nothing that looks like admin.

I did use to automatically login from a 'bookmarked' page but that doesn't seem to work now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More