Jump to content

Recommended Posts

Hi Kapees,

 

I just went to your site and I was able to ad a product to your cart and everything appears to be working. I'm no admin but I thought I would at least check it again. The pictures still do not work correctly it opens up to a new window. Have you checked all setting?

Edited by clayton29657 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so try to open photos in product page. Are they open in the same window ? or like a pop up

 

That's presta 1.4 and theme is from 1.3 so I guess it's jquery issue

 

Now i see what you mean. In your product page, when clicked on the product picture it doesn't prompt an enlarged image ( the fancybox that pop up in the default prestashop theme).

When mouse over on these thumbnails they don't appear in the product picture.

 

But on clicking the thumbnails i see a pop up in the same window. I use FF 13.0.1 for the browser.

 

There are some topics on fancybox not working. Check this one if it seems comparable.

Edited by halennoor (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you checked all setting?

Which settings? Could you precise?

 

It's not about fancybox, I guess it is about jquery, look at the shopping cart on the left.

It's doesn't looks good.

 

Firebug error console shows this:

 

Uncaught ReferenceError: $ is not defined

Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded
Edited by kapees (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More