Jump to content

απο localhost στο server


tomaik
 Share

Recommended Posts

εχω φτιαξει το site με wampserver και λεω να το ανεβασω... εχω βαλει λιγα προιοντα μεσα... ειναι καλυτερο να το γεμισω και μετα να το ανεβασω η να το εχω στο server και να τα βαζω on line?

 

επισης ξερει κανεις την ΑΚΡΙΒΗ διαδικασια ωστε να ανεβει χωρις προβληματα γιατι διαβασα διαφορα.

 

ευχαριστω εκ των προτερων!

Edited by tomaik (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Περνεις ένα ωραιότατο backup της βάσης και την ανεβάζεις στο server, μετά μεταφέρεις όλα τα αρχεία με FTP και τέλος μπαίνεις μέσα στο config και αλλάζεις το settings.inc.php με τα σωστά username και pass της βάσης... μετά είσαι έτοιμος και online.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να συμπληρώσω πως αναλόγως με το configuration σου, ίσως χρειαστεί να κάνεις πάλι generate το αρχείο .htaccess μέσω του back end (Tools/Generators) ή ακόμη και να πειράξεις τον πίνακα ps_configuration στη βάση σου. Αυτά όμως μόνο αν έχεις προβλήματα και δε σου λειτουργεί κάτι σωστά. Πάλι εδώ είμαστε :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

εκει που ειναι οι βασεις παιρνω μονο την βασι του shop η και το test kai to performance schema κτλ? Γενικα οτι ειναι κλικαρισμενο μετα το αφηνω η πρεπει να αλλαξω τιποτα?

Edited by tomaik (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

λάθος

Εντολή SQL:

/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=[spam-filter]CHARACTER_SET_CLIENT */;

 

/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=[spam-filter]CHARACTER_SET_RESULTS */;

 

/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=[spam-filter]COLLATION_CONNECTION */;

 

/*!40101 SET NAMES utf8 */;

 

--

-- Βάση: `information_schema`

--

CREATE DATABASE `information_schema` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

Η MySQL επέστρεψε το μύνημα: b_help.png

#1044 - Access denied for user 'kokkalo'@'10.%' to database 'information_schema'

 

αυτα τα ολιγα μου βγαζει...τι εκανα λαθος?

Share this post


Link to post
Share on other sites

από αυτό βλέπω ότι δεν έχεις πρόσβαση ή έχεις κάνει λάθος το passwork

 

#1044 - Access denied for user 'kokkalo'@'10.%' to database 'information_schema'

Share this post


Link to post
Share on other sites

δεν αποθηκευει κανενα πεδιο και μου βγαζει αυτο.... κανενα βιντεακι υπαρχει καπου? δεν εχο καταφερει να βρω κατι...

Share this post


Link to post
Share on other sites

βασικα ανεβασα πρωτα τα αρχεια και μετα την βαση μηπως εκει ειναι το προβλημα? τα εχω βαλει ολα οκ ειναι.

Share this post


Link to post
Share on other sites

μονο την βαση στην αρχη αλλα δεν την ανεβαζε... μετα εβαλα το www φακελο στον σερβερ και υστερα τιν βαση σκετη αλλα δοκιμασα και μετα και ολες μαζι...

 

κανενα how to βημα βημα υπαρχει?

 

 

επισης η βαση μου γινεται export με ονομα localhost.. πρεπει και στο σερβερ να εχει ιδιο ονομα?

αν σβησω μια sql απο τον σερβερ δεν με αφηνει να ξανακανω βαση με το ιδιο ονομα.

Edited by tomaik (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More