BIstvan Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Használ a fórumozók közül valaki blog modult? Én ezt az egy free modult találtam: http://www.prestashop.com/forums/topic/139638-module-free-blog-module-a-usefull-prestashop-module/ Egy két apróságot nem tudok megoldani benne: - hosszú ő, ű karakterek (átírtam pedig a phpmyadminban a Sebiferi által javasolt UTF kapcsolódást, de továbbra is kérdőjel jelenik meg). - nincs a tpl fájlokban a többnyelvűség előkészítve, - nincs hu.php - ez jó pár órás műveletet kíván. -a blogok egymás alá kerülnek időrendben, pedig általános szokás, hogy az utolsó bejegyzés, téma a legfelső. - bejegyzés írásakor hibaüzeneteket küld az ékezetes nevű felhasználóknál, hogy nem teljes a beírt név. Akinek működik a prestashopjában élesben, szívesen megnézném. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 ahogy elnézem a fórumot, másnak is van vele gondja Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts