Jump to content
brtdwchtr

Configuring Kiala Advanced module

Recommended Posts

Hey guys,

 

I'm trying to install the Kiala Advanced module, but running into an issue.

 

First I'm getting this error: "Carrier->delay is empty for default language".

But when I go to the modules list it shows the Kiala Advanced module as "Installed"

 

When I try to "configure" the module it shows me the configuration page with following alerts:

kiala1.PNG

 

 

I already have a Kiala account, so I'd like to configure and activate Kiala for my country. When I click "country settings" it scrolls down to this bit on the page:

kiala2.PNG

 

 

But there's no link or button to add my country or to enter my account settings.

 

 

Anyone here have an idea on how to get this module configured? It's driving me mad :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have the exact same problem !!

 

i think this module is not working ...

I contacted already Kiala .. i have an Kiala account and an id.

but there is nothing to put it in.

 

I contacted also the module developer ... but no respons yet ... :(:wacko:<_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More