martin_kubik Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Zdravím, Chci se zeptat, existuje možnost zobrazení produktu ve dvou kategoriích současně? Příklad: Mám 1x unisex botu velikosti 6, chtěl bych ji zařadit do kategorie dětská obuv ale i dámská obuv. V případě že se bota vyprodá chci aby zmizela i z dámské i z dětské kategorie. Dá se propojit aby obě kategorie zpracovávali 1 údaj z databáze? Je to možné? Za odpověď moc děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Viděl si někdy administraci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_kubik Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Ano viděl, ale jsem začátečník. Můžeš mi prosím odpovědět na otázku? Popřípadě pokud to existuje, kde to mám hledat? Moc děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Prostě v BO na katalogový kartě produktu si zaškrtni, ve který kategorii se má produkt zobrazit, thats all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_kubik Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 což znamená zkratka "BO"? dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 BO = back office = administrační rozhraní Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_kubik Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Tak primitivní Děkuji za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Zdravim, doporučuji nejdříve zkoušet a pokusit se něco vymyslet, než se ptát na takovéto opravdu základní věci. Vím, že je jednodušší se zeptat, ale jak by to tu pak vypadalo. Nebo zkusit google... ještě rychlejší než psát dotaz na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts