Jump to content
stuartvideo

[SOLVED] Customers can't log in at front office new install.PS 1.4.6.2

Recommended Posts

Customers can't log in at http://stuartvideo.com/shop0

 

Customer log in User: stuartvideo@stuartvideo.com

Password: svideo72

 

Then i get

The connection to the server was reset while the page was loading

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few

moments.

If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.

If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure

that Firefox is permitted to access the Web.

 

I used firefox ,ie, and dolphin mobile browsers all the same result.

I tried a fresh install with no changes except for one costumer login same result one login is ok then log out to never log in again ?

My host is powweb.com

 

they said , issues related to the application post installation, you will have to contact the support forum regarding the issue.

 

 

the back office

http://stuartvideo.com/shop0/admin0

admin:

password:

 

FTP info

host address: ftp.stuartvideo.com

user name:

Password:

 

please help

Stuart@stuartvideo.com/shop0

OFFICE 347-670-0123

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did some searches for this issue, not much on prestashop...basically the authcontroller will redirect to my-account.php.

 

I would suggest that you contact your hosting provider to see if they can provide any detail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did some searches for this issue, not much on prestashop...basically the authcontroller will redirect to my-account.php.

 

I would suggest that you contact your hosting provider to see if they can provide any detail.

 

my host powweb.com support said.

issues related to the application post installation, you will have to contact the support forum regarding the issue.

so im here .

 

 

i tried this with a fresh install that the powweb,com support did. and the same thing! no customer log in.

Customers can't log in at http://stuartvideo.com/shop0

 

now i have adjusted the config file to show errors

 

now i see this after i try a costumers login.

 

<div xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><object height="1" width="1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" id="_GPL_e6a00_swf" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"><param value="http://d3m5drat5m0ays.cloudfront.net/items/e6a00/storage.swf" name="movie"><param value="logfn=_GPL.items.e6a00.log&onload=_GPL.items.e6a00.onload&onerror=_GPL.items.e6a00.onerror&LSOName=gpl" name="FlashVars"><param value="always" name="allowscriptaccess"><embed height="1" align="middle" width="1" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="logfn=_GPL.items.e6a00.log&onload=_GPL.items.e6a00.onload&onerror=_GPL.items.e6a00.onerror&LSOName=gpl" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" quality="high" loop="false" play="true" name="_GPL_e6a00_swf" bgcolor="#ffffff" src="http://d3m5drat5m0ays.cloudfront.net/items/e6a00/storage.swf"></object>

 

please help

Stuart@stuartvideo.com/shop0

OFFICE 347-670-0123

 

please help

Stuart@stuartvideo.com/shop0

OFFICE 347-670-0123

Edited by stuartvideo
NEVER publicly post your login credentials (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

don't post this sort of private information...if you are very much indeed pm one of the [spam-filter]'s here...I copied you information but can't look at it until tomorrow...delete it!...:)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi stuartvideo,

In your module/statsdata/statsdata.php file, please comment out the following line (should be around line 189):

 

$params['cookie']->id_guest = $guest->id;

 

For some users, we've found there to be a conflict between PHP cookies and redirection, and this change has been found to help resolve it in those situations.

 

Please let me know if this works for you.

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes its working PS 1.4.6.2 on Powweb.com host.

i disable analytic s module "Data mining for statistics v1.0 by PrestaShop"

That worked!!!!! Thanks for the tip ......Venteconmigo

This module must be enabled if you want to use Statistics.

i will need to fix this to ....... :(

but yes i can log in now.

 

on PS 1.4.7 on Powweb.com host. i commenting out the following line (should be around line 189) in your modules/statsdata/statsdata.php file:

 

HTML Code:

 

$params['cookie']->id_guest = $guest->id;

 

This worked! only for PS 1.4.7

thanks for the tip ..... Mike!!

 

thank you guys so much!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great, I'm glad I could help! I'll go ahead and mark this thread as solved for you. Happy selling!

 

-Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, big Mike! I have just moved one shop to a new host. But I needed to reset password to enter backend, and also I have profile at the front, where I needed to reset password again. All of my customers I guess can't login, and probably wondering why they can't access they accounts. This topic is after new install, but i have just migrated from one host to other. Is this solution work for me too?

Edited by pepperr (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey, i have the same problem,customers can't login. i don't understand this : "commenting out the following line (should be around line 189) in your modules/statsdata/statsdata.php file:

 

HTML Code:

 

$params['cookie']->id_guest = $guest->id; " <<<<< how to comment it? i have that line in statsdata.php file but what to do with it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried but no luck, here is how i did it. I still cant log in to front office, im using ps 1.6

 

$params['cookie']->id_guest = $guest->id;//

Edited by theridinghood (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using PS 1.6.1.4

my customers are unable to login, register and check out. 

My URL: http://www.symphony.com.pk/shop

 

Please Help me out

 

It looks like your PHP version is not compatible with PS.  Suggest levels 5.5/5.6 of PHP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

please try php version 5.5.x

I feel that all my efforts that I used to configure my online Presta shop and update data in it has wasted at this point. what will I do of this Free and good looking app when it's useless for me after configuration. no one can Login or buy anything on it. it's just like a good catalog not a cart.

http://www.symphony.com.pk/shop/index.php?controller=authentication

I'm very disappointed

Share this post


Link to post
Share on other sites

I feel that all my efforts that I used to configure my online Presta shop and update data in it has wasted at this point. what will I do of this Free and good looking app when it's useless for me after configuration. no one can Login or buy anything on it. it's just like a good catalog not a cart.

http://www.symphony.com.pk/shop/index.php?controller=authentication

I'm very disappointed

 

did you change php version?  Also look you are on old timey version of PS, maybe it's time to invest in an update with new kick arse theme.  You have been running a ps (I assume 1.4 since you  posted on this topic) for a long time...and everything  around  you has changed so you may have to as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

did you change php version?  Also look you are on old timey version of PS, maybe it's time to invest in an update with new kick arse theme.  You have been running a ps (I assume 1.4 since you  posted on this topic) for a long time...and everything  around  you has changed so you may have to as well.

No, I'm Using PS 1.6.1.4. with latest PHP version. I am not understanding what to do. Please help if it is possible

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, I'm Using PS 1.6.1.4. with latest PHP version. I am not understanding what to do. Please help if it is possible

 

the first thing is to post new topic in confiiguration you posted on 'solved' post for 1.4.6.2.  doh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Please anyone can help me?

 

I created a new version of my website for a version of prestashop 1.6, and migrated all data to the new site, not only moved the passwords of my clients, every time a customer will log in, a message appears to say:
 
There is 1 error:
Authentication Failed
 
please i need help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More