Smazání testovacích objednávek - Hlavní diskuze - PrestaShop

Jump to content

Photo

Smazání testovacích objednávek

#1

Posted 08 February 2012 - 08:21 PM

Vlastik

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 Active Posts
Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti jak smazat testovací objednávky?Aby se mě vymazal celkový obrat a všechno s tím související.Mám Prestashop 1.4.4.0.Dík

#2

Posted 09 February 2012 - 09:41 AM

carbik

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 47 Active Posts
Smazání testovacích objednávek a vytvořených zákaznických účtu.
Musíš to udělat přes databázi. První část maže objednávky, druhá vytvořené zákazníky a třetí jeji adresy.
Databázi si samozřejmě nejdříve zazálohuj.

TRUNCATE `ps_orders`;
TRUNCATE `ps_order_customization_return`;
TRUNCATE `ps_order_detail`;
TRUNCATE `ps_order_discount`;
TRUNCATE `ps_order_history`;
TRUNCATE `ps_order_message`;
TRUNCATE `ps_order_message_lang`;
TRUNCATE `ps_order_return`;
TRUNCATE `ps_order_return_detail`;
TRUNCATE `ps_order_return_state`;
TRUNCATE `ps_order_return_state_lang`;
TRUNCATE `ps_order_slip`;
TRUNCATE `ps_order_slip_detail`;
TRUNCATE `ps_message`;
TRUNCATE `ps_cart`;
TRUNCATE `ps_cart_product`;

TRUNCATE `ps_customer`;
TRUNCATE `ps_customer_group`;
TRUNCATE `ps_customer_message`;
TRUNCATE `ps_customer_thread`;

TRUNCATE `ps_address`;
TRUNCATE `ps_address_format`;

#3

Posted 09 February 2012 - 11:43 AM

mireka

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 58 Active Posts
Já jsem na to použil modul deletetestorders, je tu někde na foru. Maže pouze objednávky.
:ph34r:

#4

Posted 09 February 2012 - 08:03 PM

trnkavojtech

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 61 Active Posts
mireka : Super, našel jsem ho. Jenom maže úplně všechny objednávky, tak pozor ;)
Zrovna jsem to vyzkoušel na verzi 1.4.6.

Attached Files



#5

Posted 09 February 2012 - 08:11 PM

Vlastik

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 Active Posts
Vyřešeno. http://www.prestasho...tur-objednavek/

#6

Posted 14 October 2012 - 05:27 PM

djdan

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 Active Posts
Modul deletetestorders-v1adjusted.zip funguje i na verzi 1.5 :rolleyes:

#7

Posted 19 January 2013 - 10:14 PM

ReWegar

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 Active Posts
Chtel sem tohle pouzit ale na verzi 1.5.3.1 to nejde nainstalovat :(

#8

Posted 21 January 2013 - 04:41 PM

JAKCRABBIT

    PrestaShop Fanatic

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2684 Active Posts
Na co to instalovat, když stačí provést ten SQL příkaz?

logosamolepkyprestashop.jpg


#9

Posted 10 April 2013 - 11:58 AM

MarkKiss

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 35 Active Posts
Zdravim

testovaci objednavky mi to smazalo, ale stale v v DB informace o platbe a doruceni.

TJ vytvoril jsem novou objednavku ID 1 ale uz je kni naparovana platba i doprava z predchozi testovaci objednavky.

Kde smazu vse ? Ktere tabulky jeste zapotrebi vycistit ?

Aby to bylo jako po ciste instalaci. Vcetne resetu Increment cisla pro FAKTURY a DODAKY ?

Diky

PS: Mam verzi 1.5.4.0

Edited by MarkKiss, 10 April 2013 - 12:00 PM.


#10

Posted 11 April 2013 - 07:51 AM

kait

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 Active Posts
Testovaci objednavky mazu pres backend obchodu:

1) vlezu do objednavky kterou chci smazat
2) podivam se na url objednavky v browseru napr index.php?controller=AdminOrders&id_order=13&vieworder&token=30f791ea3c480c6b3dbc2ae5c9bb1f64
3) url rucne prepisu z "vieworder" na "deleteorder" a url spustim
4) testovaci objednavka je smazana

Edited by kait, 11 April 2013 - 07:52 AM.


#11

Posted 11 April 2013 - 09:03 AM

MarkKiss

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 35 Active Posts
To ale neresetne poradova cisla ( ja bych rad aby to bylo ciste zacinalo vse 1 jako po instalaci )

#12

Posted 11 April 2013 - 09:45 AM

PrestaCS.cz

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 232 Active Posts
V nové verzi PrestaShopu 1.5.4.0 je k dispozici modul Čistič PrestaShopu [pscleaner], který umožnuje podle výběru vymazat a zresetovat:
1. Katalóg (výrobky, vlastnosti, kategorie, štítky, obrázky, ceny, přílohy, scény, slevy, atributy skupin a hodnoty, výrobci, dodavatelé)
2. Objednávky a zákazníky (zákazníci, košíky, objednávky, hosté, zprávy, statistiky)
3. Zkontrolovat integritu dat

Funkce 1. a 2. fungují i pro PS 1.5.3.1

#13

Posted 11 April 2013 - 10:35 AM

MarkKiss

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 35 Active Posts
To je presne co jsme hledal :D

#14

Posted 11 April 2013 - 10:37 AM

MarkKiss

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 35 Active Posts
Jeste jedna otazka v jake tabulce je nastaveno INCREMENTOVANI pro dodali listy mam vse resetle dostanu obj cislo 1 fa cislo 1 zakaznik 1 ale dodaci list cislo 26 :D

#15

Posted 11 April 2013 - 05:47 PM

PrestaCS.cz

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 232 Active Posts

Jeste jedna otazka v jake tabulce je nastaveno INCREMENTOVANI pro dodali listy mam vse resetle dostanu obj cislo 1 fa cislo 1 zakaznik 1 ale dodaci list cislo 26 :D


Problém s číslovaním dodacích listu lze odstranit takto:
Zadat přes Objednávky > Dodací listy > Dodací list možnosti > Číslo dodacího listu: 1
Nebo přes MySQL:
UPDATE `ps_configuration` SET `value` = 1 WHERE `ps_configuration`.`name` = 'PS_DELIVERY_NUMBER';

Edited by PrestaCS.cz, 11 April 2013 - 05:59 PM.


#16

Posted 13 April 2013 - 10:12 PM

MarkKiss

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 35 Active Posts
Nastaveni v systemu mi nefunguje, SQL ano :D

#17

Posted 22 April 2014 - 07:50 AM

Martinp

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 Active Posts

Zajímalo by mě, proč není možnost smazání objednávek? A z jakého důvodu?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to use our cookies.     Learn more