Jump to content
Sign in to follow this  
YvonneM

[Solved] Package In Transit

Recommended Posts

Jag tror jag blir galen, jag kan inte få denna emailrubrik att bli översatt. Jag har testat genom BO och genom att skriva i lang.php. Det ser helt korrekt ut överallt men mailet skickas i alla fall med engelsk rubrik.

Jag tycker att det är superbra att man kan skicka en länk till kunden där han/hon kan spåra paketet men det ser oproffsigt ut med engelsk rubrik.

 

Är detta en bug eller kan man ändra nånstans? Jag fortsätter att enbart skicka "shipped" mail till kunderna utan spårlänk tills jag kan fixa detta.

 

Tacksam för all hjälp,

Yvonne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag tror jag blir galen, jag kan inte få denna emailrubrik att bli översatt. Jag har testat genom BO och genom att skriva i lang.php. Det ser helt korrekt ut överallt men mailet skickas i alla fall med engelsk rubrik.

Jag tycker att det är superbra att man kan skicka en länk till kunden där han/hon kan spåra paketet men det ser oproffsigt ut med engelsk rubrik.

 

Är detta en bug eller kan man ändra nånstans? Jag fortsätter att enbart skicka "shipped" mail till kunderna utan spårlänk tills jag kan fixa detta.

 

Tacksam för all hjälp,

Yvonne

Låter mystiskt. Har du kollat så att rubriken är översatt ordentligt under Tools -> Translations -> Email templates (i rullistan och därefter svenska flaggan)?

Skickas dina andra mail med korrekt översatt rubrik? T.ex betalning mottagen, orderbekräftelse osv?

 

I övrigt måste jag säga att din butik är riktigt fin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Låter mystiskt. Har du kollat så att rubriken är översatt ordentligt under Tools -> Translations -> Email templates (i rullistan och därefter svenska flaggan)?

Skickas dina andra mail med korrekt översatt rubrik? T.ex betalning mottagen, orderbekräftelse osv?

 

I övrigt måste jag säga att din butik är riktigt fin!

 

Tack :-) Kul att du gillar min butik.

 

Ang mitt problem, ja, jag har kollat överallt och testat att ändra flera gånger. Alla andra översättningar på mail fungerar, det är det som är så konstigt.

 

Detta mail genereras när man skriver in sitt spårnummer i orderdelen i BO och trycker på "Set shipping", vet inte om det då fungerar på nått annat sätt än de övriga mailen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Tack :-) Kul att du gillar min butik.

 

Ang mitt problem, ja, jag har kollat överallt och testat att ändra flera gånger. Alla andra översättningar på mail fungerar, det är det som är så konstigt.

 

Detta mail genereras när man skriver in sitt spårnummer i orderdelen i BO och trycker på "Set shipping", vet inte om det då fungerar på nått annat sätt än de övriga mailen.

Vilken version av PS har du? Har bifogat två bilder som visar hur det ser ut i min butik. Har även testat att skicka detta mail nyligen och i mitt fall visades rubriken på ett korrekt sätt. Ser det likadant ut i ditt fall (vilket jag nästan misstänker) så behöver vi nog ha in fler i tråden som kan hjälpa oss :)

 

post-271362-0-72175400-1325250704_thumb.jpg

post-271362-0-36234200-1325250712_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ser lika ut förutom att jag inte har översatt mitt back office...... ska testa det och se om det har nått med saken att göra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ser lika ut förutom att jag inte har översatt mitt back office...... ska testa det och se om det har nått med saken att göra

Ah okej. Tror inte ett översatt back office räddar oss här dessvärre, fast man ska aldrig säga aldrig. Får hoppas att någon stött på problemet tidigare och är vänlig nog att dela med sig av en eventuell lösning här i tråden :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hittade felet :-) Jag var tvungen att ställa in att jag som administratör skulle ha svenska som språk. Vips så blev alla mailmallar fel men just den raden blev rätt ;-)

 

Ingen större fara då jag hade alla mail sparade i rätt format så det var bara att ladda upp dom igen via FTP.

 

Stort tack, det var dina bilder som fick mej att börja tänka på om språket var inställt fel nånstans. En sån här sak kan jag fastna med hur länge som helst,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hittade felet :-) Jag var tvungen att ställa in att jag som administratör skulle ha svenska som språk. Vips så blev alla mailmallar fel men just den raden blev rätt ;-)

 

Ingen större fara då jag hade alla mail sparade i rätt format så det var bara att ladda upp dom igen via FTP.

 

Stort tack, det var dina bilder som fick mej att börja tänka på om språket var inställt fel nånstans. En sån här sak kan jag fastna med hur länge som helst,

Härligt att det löste sig! Kul att man kunde vara till hjälp, även om min insats var i minsta laget. Var t.o.m nära att trolla bort lösningen när jag avrådde från att översätta back office :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More